City Canal Cruise

Over deze tour
  • 75 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
€ 14,50
Boek nu

Over activiteit

€ 14,50
Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder. Let op: onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe.
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Personal Audio Systeem
Nederlands, Engels, Russisch, Spaans, Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Arabisch, Japans, Turks, Thais, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Zweeds, Koreaans en Hindi

Belangrijke informatie

Ontdek de stad tijdens de 75 minuten durende rondvaart door Amsterdam

Het centrum van Amsterdam is UNESCO Werelderfgoed – en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Tijdens een rondvaart op de Amsterdamse grachten kijk je je ogen uit naar de beroemde 17e eeuwse grachtenpanden en pakhuizen uit de VOC-tijd, de charmante bruggen en de Amsterdamse fietsers die fluitend langs de grachten fietsen. En kijk! Daar is het Anne Frank Huis en de Westerkerk! Maar Amsterdam is méér dan alleen oude gebouwen, zo zijn er langs de Piet Heinkade aan het IJ allerlei architecturale hoogstandjes gebouwd.

Tijdens je Blue Boat rondvaart in Amsterdam ontdek je in 75 minuten alles wat de Nederlandse hoofdstad te bieden heeft. Houd je camera maar goed bij de hand, want dit wil je niet missen! Boek nu je City Canal Cruise online en stap aan boord van één van de bekende blauwe rondvaartboten van Blue Boat Company. Ben jij klaar om alle hoogtepunten van Amsterdam te bewonderen?

Wat kun je verwachten van een rondvaart in Amsterdam met Blue Boat?

Als je aan boord stapt bij Blue Boat, dan weet je dat je aan boord stapt bij een familiebedrijf met een diepgewortelde liefde voor de stad Amsterdam. Daarom nemen we je mee langs de allermooiste plekken in Amsterdam, denk aan de grachtengordel, de Magere Brug en het IJ.

Op alle afvaarten kun je gratis gebruikmaken van ons Personal Audio Systeem en luisteren naar het audioverhaal in één van de beschikbare 21 talen.

Zijn de rondvaarten in Amsterdam van Blue Boat ook rolstoeltoegankelijk?

Ja, Blue Boat is de enige Amsterdamse aanbieder van rondvaarten die rolstoeltoegankelijke boten heeft. Indien zich er een passagier met een rolstoel in het gezelschap bevindt, dient er van te voren een reservering gemaakt te worden. Selecteer een van de volgende tijdsloten om mee te varen met een boot die rolstoeltoegankelijk is: 11:00, 12:30, 14:30 of 16:00. Geef vervolgens tijdens het boekingsproces via het veld ‘note’ door dat er een rolstoel in het gezelschap bevindt of neem contact op met onze reserveringsafdeling om dit door te geven. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 020 – 679 1370 of per mail via reservations@blueboat.nl.

Zijn de Blue Boat rondvaarten in Amsterdam ook fijn voor kinderen?

Als je kinderen al wat ouder zijn (10+), dan is onze gewone City Canal Cruise vast heel fijn. Voor jongere kinderen, kun je tickets boeken voor onze Kids Cruise. Terwijl jullie luisteren naar de gewone audio guide, gaan kinderen op avontuur met Sjonnie de Muis en Harold de kat- hij wil piraat worden! Elk kind krijgt bij het opstappen ook een leuk, bijbehorend activiteitenpakketje. Zo kan jong en oud genieten van een rondvaart in Amsterdam!

Waar kan ik tickets boeken?

Je kunt makkelijk je tickets boeken op onze website. Deze hoef je na het boeken niet uit te printen, je krijgt je tickets immers als PDF-bestand in de bijlage van je bevestigingsmail. Dit PDF kun je makkelijk op je mobiel bewaren en tonen in het kassahuis.

Uiteraard kun je ook in onze kassahuis tickets voor onze City Canal Cruise boeken. Wij verzoeken je echter graag om, indien mogelijk, vooraf online je tickets te reserveren, zodat we drukte bij de kassa’s kunnen voorkomen. Als je online je tickets voor een rondvaart in Amsterdam boekt, weet je ook zeker dat je een plaatsje op de boot hebt.

Heb je een promocode? Dan moet je voor ieder persoon en promocode een aparte boeking maken.

Online kun je ook makkelijk en snel een snackbox toevoegen aan je boeking. De snackbox bevat chips, popcorn, kaaskoekjes, gezouten pinda’s en een frisdrank naar keuze. Kies je liever zelf? Dan kun je bij de kassa allerlei eten en drinken kopen.

Waar stap ik op voor mijn City Canal Cruise?

We hebben twee locaties, beide in het centrum van de stad en op wandelafstand van allerlei leuke must-sees in Amsterdam, zoals het Museumplein, het Leidseplein, het Vondelpark en de Heineken Experience. Kijk op je ticket welke locatie je hebt geboekt.

Locatie 1: Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 550 (tegenover de Heineken Experience)
Locatie 2: Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 501 (tegenover het Hard Rock Cafe)

Gelieve uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn aan de steiger, zodat wij je in alle rust aan boord kunnen brengen. Wij varen met comfortabele, moderne rondvaartboten – het grootste deel van onze vloot vaart trouwens elektrisch, wel zo goed voor het milieu!

Wat is er inclusief bij mijn rondvaart in Amsterdam?

  • Rondvaart van 75 minuten
  • Audio verhaal in één van de beschikbare 21 talen (via het Personal Audio System aan boord)
    Beschikbare talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Chinees, Russisch, Arabisch, Japans, Turks, Thais, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Koreaans & Hindi)
  • Gratis “Kids Cruise” (audioverhaal & activiteiten boekje) bij ieder kinder kaartje
  • Rolstoel toegankelijke afvaarten beschikbaar
  • Gratis oordopjes; we verzoeken onze bezoekers wel graag om gebruik te maken van eigen oordopjes/koptelefoon, zodat we zo een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Lijkt dit je heerlijk? Plan een bezoek aan Amsterdam en boek meteen je Amsterdamse grachtenrondvaart.

Welke andere canal cruises biedt Blue Boat aan?

Een rondvaart door de grachten boeken? Dan moet je bij Blue Boat zijn! Ons familiebedrijf neemt al generaties lang Amsterdammers én toeristen mee op de grachten van Amsterdam. Naast onze super bekende City Canal Cruise, bieden we ook avond rondvaarten en rondvaarten met wat extra’s aan:

Boek nu je rondvaart door de Amsterdamse grachten bij Blue Boat. De schoonheid van Amsterdam vanaf het water moet je minstens één maal in je leven hebben gezien.

Bestel je kaarten

No option selected