Amsterdam Light Festival open sloep

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Live gids
€ 26,50
Boek nu

Over activiteit

€ 26,50
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Live gids
Nederlands en Engels
Vertreklocatie
Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe)

Belangrijke informatie

Tijdens deze knusse rondvaart verken je de route van het Amsterdam Light Festival vanuit een open sloep, met een maximale capaciteit van 25 personen. De open sloep kan dicht bij de kunstwerken varen, wat erg handig is. Daarnaast is de schipper je live guide: hij of zij vertelt je alles over de kunstwerken langs de vaarroute. Als je de schoonheid van de lichtkunstwerken op een meer intieme manier wil ervaren, dan is onze open sloep rondvaart voor het Amsterdam Light Festival ideaal!

Wat kun je verwachten van onze Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart?

Lijkt het je wel wat om met een kleine sloep door de Amsterdamse grachten te varen als de avond valt? Dan is onze open sloep rondvaart ideaal. Amsterdam krijgt een heel andere vibe als het donker is. De stad is dan nét dat tikkeltje rustiger en de verlichte bruggen zorgen voor ontzettend veel sfeer. Voeg daar nog enkele imposante lichtkunstwerken aan toe en je kijkt je ogen uit!

Je kunt niet alleen met grote ogen kijken naar alle schoonheid om je heen, je leert ook wat bij tijdens onze open sloep rondvaart! Je schipper vaart je niet alleen door de mooiste grachten, maar vertelt je ook honderduit over de stad en de imposante lichtkunstwerken langs de route. We hebben een lekker warm dekentje voor je klaarliggen die je om je heen kunt slaan om warm te blijven tijdens de vaart.

Let op; sommige foto’s tonen kunstwerken van eerdere edities. Dit jaar zijn er nieuwe lichtkunstwerken te zien. 

Wanneer biedt Blue Boat de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaarten aan?

Tijdens de periode van het Amsterdam Light Festival (van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024) varen we elke dag met onze open sloep, mits het weer dit toelaat.

Onze sloep vertrekt vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe aan de Stadhouderskade 501. Bij het kassahuis kun je drankjes en snacks kopen voor je rondvaart.

Let op: Wij bieden geen rondvaarten aan op 1e Kerstdag en oudejaarsdag.

Wat gebeurt er als het weer slecht is?

Bij extreme weersomstandigheden gaat de rondvaart niet door. Wij nemen dan contact met je op en geven je de optie om mee te gaan met de overdekte, reguliere Amsterdam Light Festival rondvaart of om je ticket naar een andere datum te verplaatsen.

Zijn de Amsterdam Light Festival rondvaarten rolstoeltoegankelijk?

Onze open sloep, die we inzetten voor de route van het Amsterdam Light Festival, is jammer genoeg niet rolstoeltoegankelijk. We hebben wel reguliere boten die rolstoeltoegankelijk zijn, die worden ingezet voor de overdekte lichtjesfestival rondvaart. Bekijk op deze pagina hoe je een rolstoeltoegankelijke rondvaart kunt boeken.

Is de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart ook leuk voor kinderen?

Ja, ook kinderen vinden deze cruise erg leuk. Omdat de open boot rondvaart soms nogal koud kan zijn, raden we ook onze  reguliere Amsterdam Light Festival rondvaart aan. Deze is overdekt én verwarmd!

Waar kan ik tickets boeken voor de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart?

Je kunt op deze pagina makkelijk je tickets boeken. Je ontvangt je tickets na je boeking in je e-mail als PDF bestand. Je hoeft je tickets niet uit te printen, maar kunt de code gewoon op je mobiele telefoon laten zien bij het opstappen. Alleen maar goed voor het milieu!

Natuurlijk kun je ook bij ons kassahuis tickets kopen. Om zeker te zijn van je plaatsje op onze open sloep raden we wel altijd aan om online je tickets te kopen. Er kunnen immers maar 25 personen per keer genieten van onze open sloep rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival.

Waar stap ik op voor mijn Amsterdam Light Festival cruise?

Onze Light Festival open sloep rondvaart vertrekt aan de Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe. Sta je per ongeluk aan onze steiger tegenover het Heineken Experience? Dan is het zo’n 750 meter wandelen, langs het Rijksmuseum, naar onze andere steiger.

Bestel je kaarten

From EUR 25.00
No date selected
No time selected
No pickup point selected
No guests selected