Amsterdam Light Festival open sloep

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Live gids
€ 26,50
Boek nu
Niet beschikbaar

Over activiteit

€ 26,50
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Live gids
Nederlands en Engels
Vertreklocatie
Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe)

Belangrijke informatie

Tijdens deze knusse rondvaart verken je de route van het Amsterdam Light Festival vanuit een open sloep, met een maximale capaciteit van 25 personen. De Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart brengt je dicht bij de kunstwerken, zodat je optimaal kan genieten van al het moois langs de Amsterdamse grachten. Daarnaast is de schipper jouw live guide gedurende de avond: hij of zij vertelt je alles over de kunstwerken langs de vaarroute. Als je de schoonheid van de lichtkunstwerken op een meer intieme manier wil ervaren, dan is onze Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart ideaal!

Wat kun je verwachten van onze Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart?

Stel je voor dat je in een kleine open sloep door de grachten van Amsterdam vaart terwijl de avond valt. Onze Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart biedt precies deze ervaring. Als de duisternis valt, krijgt de stad een magische uitstraling. De straten worden rustiger, de verlichte bruggen zorgen voor een betoverende ambiance en de lichtkunstwerken maken het plaatje compleet.

Tijdens de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart kun je niet alleen genieten van de prachtige omgeving, maar ook iets leren. Onze schipper navigeert je namelijk niet alleen door de sfeervolle grachten, maar deelt ook boeiende verhalen over de stad en de opmerkelijke lichtkunstwerken die je onderweg tegenkomt. Als de avond wat fris wordt, hebben we een warm dekentje voor je klaarliggen, zodat je comfortabel blijft terwijl je van de mooie grachten van Amsterdam geniet.

Let op; sommige foto’s tonen kunstwerken van eerdere edities. Dit jaar zijn er nieuwe lichtkunstwerken te zien. 

Wanneer biedt Blue Boat de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaarten aan?

Tijdens de periode van het Amsterdam Light Festival (van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024) varen we elke dag met onze open sloep, mits het weer dit toelaat.

Onze sloep vertrekt vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe aan de Stadhouderskade 501. Bij het kassahuis kun je drankjes en snacks kopen voor je rondvaart.

Let op: Wij bieden geen rondvaarten aan op 1e Kerstdag en oudejaarsdag.

Wat gebeurt er als het weer slecht is?

Bij extreme weersomstandigheden gaat de open sloep rondvaart niet door. Wij nemen dan contact met je op en geven je de optie om mee te gaan met de overdekte, reguliere Amsterdam Light Festival rondvaart of om je ticket naar een andere datum te verplaatsen.

Zijn de Amsterdam Light Festival rondvaarten rolstoeltoegankelijk?

Helaas is onze open sloep die wordt gebruikt voor de Amsterdam Light Festival rondvaart niet rolstoeltoegankelijk. We begrijpen dat toegankelijkheid belangrijk is, en daarom bieden we alternatieve mogelijkheden aan. Onze reguliere, overdekte boten zijn volledig rolstoeltoegankelijk en worden ook ingezet voor de Amsterdam Light Festival rondvaart.

Indien je rolstoeltoegankelijke faciliteiten nodig hebt, kun je eenvoudig een rolstoeltoegankelijke rondvaart boeken. Kijk op deze pagina om te ontdekken hoe je dit kunt regelen en ervoor kunt zorgen dat iedereen kan genieten van het Amsterdam Light Festival in alle comfort.

Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart met kinderen

De Amsterdam Light Festival rondvaart is ook absoluut een geweldige activiteit om met kinderen van te genieten. De betoverende lichtkunstwerken zullen hun verbeelding prikkelen terwijl ze langs de mooiste grachten van Nederland varen. Omdat de open boot rondvaart soms wat fris kan zijn, raden we onze reguliere Amsterdam Light Festival rondvaart ook aan voor gezinnen. Deze rondvaart is namelijk overdekt én verwarmd. Op deze manier kan iedereen comfortabel genieten van de lichtshow zonder last te hebben van de kou. Zo wordt het een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud!

Het vertrekpunt voor de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart

Onze Light Festival open sloep rondvaart vertrekt aan de Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe. Sta je per ongeluk aan onze steiger tegenover het Heineken Experience? Dan is het zo’n 750 meter wandelen, langs het Rijksmuseum, naar onze andere steiger.

Tickets boeken voor de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart?

Het boeken van tickets is eenvoudig en handig. Op deze pagina kun je snel en gemakkelijk je tickets reserveren. Na afronding van de boeking ontvang je je tickets per e-mail. Je hoeft de tickets niet uit te printen: je kunt eenvoudig de QR-code op je mobiele telefoon laten zien bij het opstappen. Dit bespaart niet alleen papier, maar is ook milieuvriendelijk!

Voor degenen die de voorkeur geven aan persoonlijk contact, bieden we ook de mogelijkheid om tickets te kopen bij ons kassahuis. We willen je er echter op wijzen dat onze open sloep tijdens het Amsterdam Light Festival plaats biedt aan een beperkt aantal passagiers (maximaal 25 personen). Daarom raden we je aan om je tickets vooraf online te boeken om zeker te zijn van een plek op deze unieke ervaring. Heb je nog andere vragen? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice