Amsterdam Light Festival rondvaart

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
€ 26,50
Boek nu
Niet beschikbaar

Over activiteit

€ 26,50
Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal
Nederlands en Engels

Belangrijke informatie

Ben je op zoek naar tickets voor het Amsterdam Light Festival? Dan ben je bij Blue Boat aan het juiste adres! Wij bieden de officiële Amsterdam Light Festival rondvaart aan, waarbij je in een verwarmde, overdekte rondvaartboot Amsterdam verkent na zonsondergang. Tijdens deze rondvaart schitteren niet alleen de lichtjes van de bruggen, je spot ook de mooiste lichtkunstwerken.

Deze jubileumeditie staat in het teken van ‘Celebrate Light’. Een toepasselijk thema waarbij we terugblikken op de favoriete lichtkunstwerken van Amsterdammers uit de voorbije negen edities. Er werd gestemd, dus je kunt er zeker van zijn dat élk werk dat je tijdens je Amsterdam Light Festival rondvaart ziet, een prachtig kunstwerk is. Onze rondvaart duurt 90 minuten en tijdens de rondvaart kun je luisteren naar het officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal, dat we aanbieden in het Nederlands en het Engels.

Wat kun je verwachten van onze Amsterdam Light Festival rondvaart?

Als je bij Blue Boat kiest voor onze Amsterdam Light Festival rondvaart, dan weet je dat je negentig minuten lang het mooiste van Amsterdam zal zien. Amsterdam is sowieso al magisch ‘s avonds – de stad is dan net wat rustiger en de lichtjes van de bruggen geven een prachtige sfeer, maar tijdens het lichtfestival is er nóg meer magie. Hou dus je camera bij de hand, want je zal veel moois kunnen fotograferen!

Tijdens onze Amsterdam Light Festival rondvaarten heb je de mogelijkheid om naar het officiële audioverhaal te luisteren. Zo kom je meer te weten over de lichtkunstwerken en -kunstenaars.

Lijkt het je wel wat om de kunstwerken van nóg dichterbij te zien? Dan vind je onze Amsterdam Light Festival open sloep misschien wel fijn!

Wanneer biedt Blue Boat de Amsterdam Light Festival rondvaarten aan?

Gedurende de hele periode van het Amsterdam Light Festival (van 2 december 2021 t/m 23 januari 2022) bieden we onze Amsterdam Light Festival rondvaarten aan. Onze boten vertrekken vanaf onze steiger tegenover Heineken Experience aan de Stadhouderskade 550.

De eerste afvaart is om 17:00 uur. Van zondag t/m woensdag is de laatste afvaart om 20.00 uur, van donderdag t/m zaterdag is de laatste afvaart om 21.00 uur. Voor onze allerkleinste bezoekers hebben we tijdens de kerstvakantie extra vroege afvaartijden voor onze Amsterdam Light Festival rondvaart. De eerste rondvaart vertrekt om 16:45 vanaf onze steiger tegenover de Heineken Experience.

Let op: Wij bieden geen rondvaarten aan op 1e Kerstdag (25-12-2021) en Oudejaarsdag (31-12-2021).

Bij deze rondvaarten zijn er geen drankjes of snacks inbegrepen, maar die kun je wel kopen bij de kiosk. Ook kun je tijdens de boeking een heerlijke snackbox (met chips, Gouda kaaskoekjes, popcorn, Duyvis pinda’s en frisdrank) bijkopen.

Zijn de Amsterdam Light Festival rondvaarten rolstoeltoegankelijk?

Ja hoor! Blue Boat is de enige aanbieder van rondvaarten in Amsterdam met rolstoeltoegankelijke boten. Omdat niet al onze boten rolstoeltoegankelijk zijn, is het belangrijk om vooraf een reservering te maken. Selecteer een van de volgende tijdsloten om mee te varen met een boot die rolstoeltoegankelijk is: 17:00 of 19:30 uur. Geef vervolgens tijdens het boekingsproces via het veld ‘note’ door dat er een rolstoel in het gezelschap bevindt of neem contact op met onze reserveringsafdeling om dit door te geven. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 020 – 679 1370 of per mail via reservations@blueboat.nl.

Is de Lichtfestival rondvaart ook leuk voor kinderen?

Ja, ook kids kunnen genieten van de schoonheid van de lichtkunstwerken. Als je bij ons Amsterdam Light Festival tickets boekt, krijgt elk kind ook een leuk verrassingspakket.

Mocht je eerder op zoek zijn naar een rondvaart specifiek voor kinderen, dan raden we ook onze Kids Cruise aan.

Waar kan ik tickets boeken voor de Amsterdam Light Festival rondvaart?

Je kunt makkelijk op onze website je tickets voor het Amsterdam Light Festival kopen. Na je boeking, krijg je je tickets als PDF-bestand in je mail. Deze kun je gewoon tonen bij het opstappen, dus je hoeft je tickets niet eens uit te printen. Handig, toch?

Natuurlijk kun je ook last-minute ter plaatse beslissen om tickets te kopen bij ons kassahuis. Om drukte te voorkomen raden we wel altijd aan om vooraf je tickets te boeken.

Waar stap ik op voor mijn Amsterdam Light Festival cruise?

Onze Light Festival Rondvaart vertrekt aan de Stadhouderskade 550, tegenover de Heineken Experience. Sta je per ongeluk aan onze steiger bij het Hard Rock Café? Dan is het zo’n 750 meter wandelen, langs het Rijksmuseum, naar onze andere steiger.

Bestel je kaarten

Something went wrong.