Amsterdam Light Festival rondvaart

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
€ 26,50
Boek nu
Niet beschikbaar

Over activiteit

€ 26,50
Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal
Nederlands en Engels
Vertreklocatie
Stadhouderskade 501, 1071 ZD Amsterdam (tegenover Hard Rock Cafe)

Belangrijke informatie

Ben je op zoek naar tickets voor het Amsterdam Light Festival? Dan ben je bij Blue Boat aan het juiste adres! Wij bieden de officiële Amsterdam Light Festival rondvaart aan, waarbij je in een verwarmde, overdekte rondvaartboot Amsterdam verkent na zonsondergang. Tijdens deze rondvaart schitteren niet alleen de lichtjes van de bruggen, je spot ook de mooiste lichtkunstwerken.

Het thema van de 12e editie van Amsterdam Light Festival is ‘LOADING…Revealing Art, AI and Tech’. Hoe we communiceren, contact leggen en creëren, wordt allemaal beïnvloed door technologie en AI. Wat is de impact hiervan op ons menselijk zijn? Hoe verandert de samenleving en maatschappij door deze digitale evolutie? En waar liggen de grenzen? De verschillende perspectieven worden belicht tijdens Editie 12.

Onze rondvaart duurt 90 minuten en tijdens de rondvaart kun je luisteren naar het officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal, dat we aanbieden in het Nederlands en het Engels.

Let op; de gebruikte foto’s tonen kunstwerken van eerdere edities. Dit jaar zijn er nieuwe lichtkunstwerken te zien. 

Wat kun je verwachten van onze Amsterdam Light Festival rondvaart?

Als je bij Blue Boat kiest voor onze Amsterdam Light Festival rondvaart, dan weet je dat je negentig minuten lang het mooiste van Amsterdam zal zien. Amsterdam is sowieso al magisch ‘s avonds – de stad is dan net wat rustiger en de lichtjes van de bruggen geven een prachtige sfeer, maar tijdens het lichtfestival is er nóg meer magie. Hou dus je camera bij de hand, want je zal veel moois kunnen fotograferen!

Tijdens onze Amsterdam Light Festival rondvaarten heb je de mogelijkheid om naar het officiële audioverhaal te luisteren. Zo kom je meer te weten over de lichtkunstwerken en -kunstenaars.

Wanneer biedt Blue Boat de Amsterdam Light Festival rondvaarten aan?

Gedurende de hele periode van het Amsterdam Light Festival (van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024) bieden we onze Amsterdam Light Festival rondvaarten aan. Onze boten vertrekken vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe aan de Stadhouderskade 501. In het boekingswidget vind je al onze afvaarten terug.

Let op: Wij bieden geen Amsterdam Light Festival rondvaarten aan op 1e Kerstdag (25-12-2023) en Oudejaarsdag (31-12-2023).

Online kun je ook makkelijk en snel een snackbox of onze wijn en kaas aanbieding toevoegen aan je boeking. De snackbox bevat chips, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda’s en een drankje naar keuze (frisdrank, bier of wijn). De wijn en kaas aanbieding is inclusief twee blikjes wijn, kaaskoekjes en kaas.

Zijn de Amsterdam Light Festival rondvaarten rolstoeltoegankelijk?

Ja hoor! Blue Boat is de enige aanbieder van rondvaarten in Amsterdam met rolstoeltoegankelijke boten. Omdat niet al onze boten rolstoeltoegankelijk zijn, is het belangrijk om vooraf een reservering te maken. Selecteer een van de volgende tijdsloten om mee te varen met een boot die rolstoeltoegankelijk is: 19:00 of 21:00 uur. Geef vervolgens tijdens het boekingsproces via het veld ‘note’ door dat er een rolstoel in het gezelschap bevindt of neem contact op met onze reserveringsafdeling om dit door te geven. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 020 – 679 1370 of per mail via reservations@blueboat.nl.

Is de Lichtfestival rondvaart ook leuk voor kinderen?

Ja, ook kids kunnen genieten van de schoonheid van de lichtkunstwerken. Mocht je eerder op zoek zijn naar een rondvaart specifiek voor kinderen, dan raden we ook onze Kids Cruise aan.

Waar kan ik tickets boeken voor de Amsterdam Light Festival rondvaart?

Je kunt makkelijk op onze website je tickets voor het Amsterdam Light Festival kopen. Na je boeking, download je onze app en heb je je tickets direct op je telefoon. Deze kun je gewoon tonen bij de kassa, dus je hoeft je tickets niet eens uit te printen. Handig, toch?

Natuurlijk kun je ook last-minute ter plaatse beslissen om tickets te kopen bij ons kassahuis. Om drukte te voorkomen raden we wel altijd aan om vooraf je tickets te boeken.

Waar stap ik op voor mijn Amsterdam Light Festival cruise?

Onze Light Festival Rondvaart vertrekt aan de Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe. Sta je per ongeluk aan onze steiger bij het Heineken Experience? Dan is het zo’n 750 meter wandelen, langs het Rijksmuseum, naar onze andere steiger.