Dinner cruise

Over deze tour
  • Minimaal 25 personen
  • 120 minuten
€ 75,- vanaf € 67,50
Vrienden- en familiekorting
Boek nu

Over activiteit

€ 75,- vanaf € 67,50
Vrienden- en familiekorting
120 minuten
Ophalen en wegbrengen in centrum
Max. 30 minuten vaartijd van de rederij
Bediening aanwezig
Onbeperkte drankjes
Heineken bier, huiswijn en frisdrank

Belangrijke informatie

De schitterende stad Amsterdam verkennen én ondertussen lekker smullen? Dat doe je tijdens onze dinner cruise! Bij Blue Boat Company zijn we gek op Amsterdam … en van lekker eten. Daarom hebben we onze twee grote liefdes gecombineerd in een zalige dinner cruise. Tijdens een twee uur durende rondvaart nemen we je mee langs al onze favoriete plekken van de stad. Terwijl je je ogen uitkijkt naar de statige grachtenhuizen en tientallen bruggen, zet de bediening aan boord de lekkerste gerechten voor je neus. Bon appétit!

Dit groepsarrangement is ideaal voor mensen die wel eens iets anders willen. Onze dinner cruise is ideaal voor bedrijfsfeesten, familiefeesten en zelfs teamuitjes in Amsterdam. Lijkt het je wel leuk om de grachten van Amsterdam te verkennen terwijl je smult van een ontzettend lekker diner? Lees dan snel verder!

De dinner cruises van Blue Boat Company

We bieden twee verschillende dinner cruises aan, de “3 Gangen Dinnercruise” en onze “Blue Boat Dinner Cruise De Luxe”. De catering aan boord wordt verzorgd door het bekende cateringsbedrijf NH Catering. Er is een kok én bediening aan boord om je op je wenken te bedienen. Handig, toch?

Voorbeeldmenu Blue Boat Dinner Cruise De Luxe, samengesteld naar receptuur van Onno Kokmeijer en Erwin Hendriks
2 uur durende rondvaart over de Amsterdamse grachten
Onbeperkt Hollandse Bar
Bediening aan boord
Kok aan boord

Menu
Voorgerecht:

  • Tortilla van wagyu beef en biesheuvel knoflook
  • Geserveerd met crème van pastinaak

Hoofdgerecht:

  • Zalm uit Enkhuizen, Opperdoezer aardappeltjes, bieslook, crème fraiche, goudsbloem en Oost-Indische kersblad
  • Geserveerd met Boerenbakkersbrood, tapenade, boter en crème van artisjok
  • West-Fries stoofvlees, 24 uur gegaarde kalfswang in eigen jus, bloemkool, bundelzwammen en erwtjes

Tussengerecht:

  • Velouté Spitskool, koffie en amandel

Nagerecht:

  • Cheesecake, aardbeien en specerijen crumble
  • Gemarineerd rood fruit, meringue en champagne-sabayon

Download nu onze PDF met alle mogelijke menu’s en arrangementen qua diner aan boord. Wij kunnen ook een arrangement op maat verzorgen, bekijk hiervoor onze maatwerk-pagina.

Een dinner cruise in Amsterdam boeken

Geïnteresseerd in één van onze heerlijke dinner cruises in Amsterdam? Dan kun je hieronder makkelijk een offerte aanvragen. Als je een aanvraag indient op een werkdag, nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Meer groepsarrangementen van Blue Boat

Naast onze verrukkelijke dinner cruise, bieden we nog tal van leuke rondvaarten met eten aan. Wat denk je van lunchen aan boord van één van onze iconische blauwe boten tijdens een gezellige Lunch cruise? Of een Buffet cruise waarbij je naar hartelust bij het buffet met warme en koude maaltijden kunt opscheppen? We bieden ook een leuke BBQ cruise en Borrel cruise aan. Daarnaast hebben we ook nog een toffe arrangement in samenwerking met restaurant 1e Klas.

Uiteraard bieden we ook tours in Amsterdam aan zonder al deze extra’s. Bekijk snel onze ‘rondvaart Amsterdam’-pagina om al onze Amsterdam Canal Cruises te bekijken of om een ticket online te bestellen.

Liever teruggebeld worden?