Rondvaartboot huren

Amsterdam, het Venetië van het Noorden, is ontzettend betoverend – zelfs voor echte Amsterdammers die er al heel hun leven wonen. Als je met een boot door de grachten vaart, zie je steeds weer iets nieuws. Je kijkt je ogen uit naar de VOC-panden met opvallende gevels, de schattige en erg schuine panden, de charmante bruggen en nog veel meer. Zowel toeristen als Amsterdammers vinden het dan ook heerlijk om een boot te huren voor een uitje – maar wist je dat er ook een meer luxe manier is om Amsterdam per water te verkennen? Bij Blue Boat Company kun je namelijk een rondvaartboot huren!

Dat lees je goed – je kunt één van onze iconische blauwe boten gewoon huren voor een privé rondvaart over de Amsterdamse grachten. Bovendien kun je een rondvaartboot huren met allerlei soorten catering, van een gecaterd BBQ buffet tot een gezellige Borrel cruise. Je kunt ook een rondvaartboot huren als transfer, om bijvoorbeeld makkelijk van je hotel naar één van de must-sees van Amsterdam te varen. Met een groep over het water is dit immers véél leuker dan per bus over de gewone weg! We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

Prijzen
€ 315,- per uur incl. BTW (exclusief toeristenbelasting)
Minimale vaartijd: 90 minuten

Rondvaartboot huren voor transfer

Als je met een grote groep op stap bent in Amsterdam, kun je alle bezienswaardigheden bezoeken met de fiets, met het openbaar vervoer of met een gehuurde bus. Wil jij de chaotische smalle straatjes echter mijden? Laat deze dan links liggen en stap het water op. Want wist je dat wij onze bekende boten ook kunnen inzetten als transfers? Ja hoor, het is perfect mogelijk om – erg Amsterdams – met de boot van de ene locatie naar de andere te gaan.

Mocht je bijvoorbeeld logeren in een hotel aan het water of nabij het water en een bezoekje willen brengen aan de Heineken Experience of het Anne Frank Huis, is een transfer met een rondvaartboot ideaal. Heerlijk door de grachten varen met de wind in je haren is ook véél leuker dan opgesloten zitten in een warme bus, die vaak ook nog eens in de file komt te staan op de nauwe grachtenstraatjes. Verken Amsterdam zoals de Amsterdammers: per boot!

Geïnteresseerd in onze boothuur voor transfer? Neem dan contact met ons op. We geven je graag meer informatie.

Een rondvaartboot huren met catering

Wist je dat wij meerdere rondvaartboten hebben waarvan wij het interieur kunnen verwijderen? Zo kun je van onze boot een dansvloer maken waarop gezellig geborreld wordt, maar kun je ook de boot laten ombouwen, zodat je aan een lange tafel met vrienden en familie kan tafelen terwijl je door de grachten vaart en een gezellige schipper je meeneemt langs alle highlights van de stad.

Blue Boat Company werkt al sinds jaar en dag samen met Meinders Catering, een bekende naam in Noord-Holland. Samen met hen hebben we verschillende fijne arrangementen uitgewerkt. Bekijk ze allemaal in dit PDF.

We bieden onder meer deze groepsarrangementen aan:

Een rondvaartboot huren zonder catering

Werk je liever zonder catering of met je eigen cateraar? Dat is ook mogelijk, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Rondvaartboot huren Amsterdam

Een rondvaartboot huren bij Blue Boat Company is ontzettend leuk voor familiefeesten, bedrijfsborrels, recepties … Alles kan! Ook een teamuitje in Amsterdam krijgt een nieuwe dimensie op een blauwe Blue Boat boot! Je kunt makkelijk meer info of een offerte aanvragen via onderstaand formulier. Als je op een werkdag een offerte indient, nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Eerder op zoek naar een rondvaart arrangement op maat? Bekijk dan onze maatwerk pagina! We creëren ook graag rondvaarten op maat, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, jubileum of zelfs een huwelijksfeest!