Blue Sky Boat

Over deze tour
  • 75 minuten
  • Gezinsvriendelijk
€ 27, € 23,-
Boek nu

Over activiteit

€ 27, € 23,-
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele tickets
Het is niet nodig om je tickets vooraf te printen. Laat je tickets gemakkelijk op je telefoon scannen in onze kassahuis.
Live gids
Nederlands en Engels

Belangrijke informatie

Blue Sky Boat: onze prachtige open rondvaart sloep in Amsterdam

Open sloep vaart – Een intieme kennismaking met Amsterdam.

Deze zomer kan je een intieme, persoonlijke rondvaart beleven met de Blue Sky Boat. Doordat deze boot niet overdekt is, kan je optimaal genieten van het uitzicht en het mooie weer. En je kunt met deze kleine sloep op plekken in de stad komen die onbereikbaar zijn voor de grotere rondvaartboten. De kapitein kan je alles vertellen over de plekken waar je langs vaart en beantwoordt graag al je vragen. En natuurlijk maak je vanaf een open boot ook de mooiste foto’s van de grachten van Amsterdam en de panden uit de Gouden Eeuw! Een rondvaart in onze rondvaart sloep is sowieso een unieke ervaring.

Wat kun je verwachten van een rondvaart in een open sloep in Amsterdam?

Een rondvaart met een open sloep is een heel fijne, persoonlijke ervaring. Je zit immers maar met een beperkt aantal personen op de luxe sloep en de kapitein vertelt je alles over de stad face-to-face. Bovendien is onze Blue Sky Boat kleiner dan een normale rondvaartboot, waardoor de sloep ook door de kleinste grachten kan varen. Zo zie je ook minder bekende stukjes van Amsterdam.

Stel je voor: de zon schijnt, de vogeltjes fluiten en jij glijdt door het water, terwijl je naar hartelust foto’s neemt van de schoonheid van Amsterdam. Ineens zie je de Magere Brug verschijnen, je ziet Amsterdammers fietsen langs de gracht en je schiet snel een foto. Dát is mogelijk tijdens een rondvaart in Amsterdam met onze open sloep. Koop nu je ticket(s) en vaar met ons mee langs de mooiste plekken van de prachtige stad Amsterdam.

Tip voor zonnige dagen: natuurlijk is het heerlijk om op een mooie dag met de Blue Sky Boat te varen! Denk er dan wel aan om je vóór je rondvaart door de grachten in te smeren (en wellicht een hoofddeksel op te doen). Op het water voelt het meestal wat koeler, maar de zon kan ook in Nederland zeer verraderlijk zijn!

Wat is er inclusief bij mijn rondvaart in de Blue Sky Boat?

Inclusief bij de open sloep rondvaart:

  • 75 minuten durende rondvaart
  • Persoonlijke toelichting van de schipper

Let op: drankjes of snacks zijn exclusief, maar zijn verkrijgbaar bij de kiosk voor vertrek.

Hoe kan ik tickets boeken voor de rondvaart sloep in Amsterdam?

Geïnteresseerd in deze luxe rondvaart door de Amsterdamse grachten van Blue Boat Company? Dan kun je makkelijk je tickets kopen op onze website. In enkele stappen koop je voor je hele gezelschap tickets. Na de boeking, krijg je een bevestigingsmail met de tickets als bijlage toegevoegd in een PDF. Deze hoef je niet uit te printen, maar kun je gewoon digitaal tonen bij het instappen. Ben jij er klaar voor? Stap aan boord van een prachtige boot voor een heerlijk uitje in Amsterdam!

Let op: graag verzoeken we onze bezoekers om tickets vooraf online te reserveren, zodat we drukte bij de kassa’s kunnen voorkomen. Houd er ook rekening mee dat je aan de kassa de volle prijs voor een rondvaart ticket betaald.

Heb je een promocode? Maak dan voor iedere persoon en promocode een aparte boeking.

Waar stap ik op voor mijn rondvaart met de Blue Sky Boat?

Je rondvaart vertrekt aan de Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 501, tegenover het Hard Rock Cafe.

Let op: Blue Boat heeft twee steigers. Sta je per ongeluk aan de steiger aan de Stadhouderskade 550 (bij de Heineken Experience?). Wandel dan zo’n 750 meter verder richting het Vondelpark en je zal onze steiger tegenover het Hard Rock Café zien.

Is een rondvaart met Blue Boat’s Blue Sky Boat ook leuk voor kinderen?

Onze open sloep is zowel voor jong als oud leuk! Doordat de boot niet overdekt is, kunnen kinderen extra genieten van het uitzicht en mooie weer!

Op zoek naar een alternatieve rondvaart voor kinderen? Dan raden we onze Kids Cruise aan. Dat is een rondvaart met een audioverhaal speciaal voor kids. Zo vervelen zij zich niet.

Is de rondvaart sloep van Blue Boat rolstoeltoegankelijk?

Onze sloep is jammer genoeg niet rolstoeltoegankelijk, maar bepaalde boten van onze gewone City Canal Cruise zijn dat wel. Lees op die productpagina hoe je een rolstoeltoegankelijke cruise kunt boeken.

Welke rondvaarten heeft Blue Boat Company nog?

Je kunt de prachtige stad Amsterdam ook ontdekken tijdens een van onze andere rondvaarten in Amsterdam. Zo hebben we avondrondvaarten, een speciale rondvaart voor kinderen (onze Kids Cruise) en natuurlijk onze befaamde City Canal Cruise.

Wil je liever een privé boot huren? Dat kan ook! Neem even een kijkje bij onze groepsarrangementen. Je kunt onder meer een dinner cruise of een borrel cruise boeken!

Bestel je kaarten

From EUR 20.50
No date selected
No time selected
No guests selected