Kids Cruise

Over deze tour
  • 75 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
€ 13,50
Boek nu

Over activiteit

€ 13,50
Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder. Let op: onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe.
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele tickets
Het is niet nodig om je tickets vooraf te printen. Laat je tickets gemakkelijk op je telefoon scannen in onze kassahuis.
Kids audio verhaal in twee talen
Nederlands en Engels

Belangrijke informatie

De Blue Boat Kids Cruise: de leukste rondvaart voor kinderen

Ga mee op avontuur in de gracht!
Mijn naam is Sjonnie de muis. Ik ben heel stoer en niet snel bang. Mijn vriend Harold de kat daarentegen… Hij wil piraat worden, maar hij is bang voor water! Ik probeer hem te helpen over zijn angst heen te komen, maar dat kan ik niet alleen. Kom jij mij helpen?

Wat is de Kids Cruise?

De “Gezocht: Zoetwaterpiraten” Kids Cruise is een audioverhaal voor onze kleinste bezoekers. Dit interactieve verhaal met opdrachtenboekje, potloodjes en echte piratenkijker is inbegrepen bij ieder kinderkaartje. Tijdens de gewone rondvaart in Amsterdam luisteren de kids via het Personal Audio Systeem naar hun eigen audioverhaal (beschikbaar in Nederlands & Engels). Terwijl volwassenen naar onze normale audio luisteren, gaan kinderen op avontuur door de grachten met Sjonnie de Amsterdamse muis.

Online kun je ook makkelijk en snel een snackbox toevoegen aan je boeking. De snackbox bevat chips, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda’s en een drankje naar keuze. Kies je liever zelf? Dan kun je bij de kassa allerlei eten en drinken kopen.

Wat is er allemaal inclusief bij de Kids Cruise?

De Kids Cruise is geen aparte cruise, het is een audiotour met bijbehorend activiteitenpakketje dat je gratis krijgt bij ieder kinderkaartje voor de City Canal Cruise van Blue Boat Company. Zo vervelen kinderen zich niet: ze luisteren immers naar een spannend verhaal en maken opdrachten in het boekje. Ook fijn voor ouders die even rust zoeken en willen genieten van de prachtige uitzichten!

Onze Kids Cruise:

  • Rondvaart van 75 minuten
  • Audio verhaal in het Nederlands of Engels
  • Inclusief leuk activiteitenboekje, potloodjes en piratenkijker
  • Gratis oordopjes; we verzoeken onze bezoekers wel graag om gebruik te maken van eigen oordopjes/koptelefoon indien mogelijk. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan het milieu.
  • Waar kan ik tickets boeken voor de Kids Cruise?
  • Via onze boekmodule kun je makkelijk je tickets scoren voor zowel volwassenen als kinderen.

Natuurlijk kun je ook je tickets ter plaatse bij de kiosk boeken, maar dan is er altijd de kans dat bepaalde boten al volgeboekt zijn. Om deze reden, en om drukte aan onze kassa’s te voorkomen, raden we je altijd aan om vooraf online je tickets te reserveren. Houd er ook rekening mee dat je aan de kassa de volle prijs voor een rondvaart ticket betaald.

Heb je een promocode? Maak dan voor iedere persoon en promocode een aparte boeking.

Heb je een iAmsterdam City Card? Het is helaas niet mogelijk om via onze website een rondvaart te boeken. Je kunt op locatie in het kassahuis een tijdslot boeken of met de eerstvolgende rondvaart meevaren.

Waar stap ik met kids op voor mijn City Canal Cruise?

We hebben twee centrale steigers, dicht bij allerlei bezienswaardigheden in de stad.

Locatie 1: Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 550 (tegenover de Heineken Experience)
Locatie 2: Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 501 (tegenover het Hard Rock Cafe)

Gelieve uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn aan de steiger. Wist je trouwens dat het grootste deel van onze vloot elektrisch vaart? Zo zetten we samen stappen voor het milieu.

Zijn de rondvaarten in Amsterdam van Blue Boat ook rolstoeltoegankelijk?

Ja, Blue Boat is de enige Amsterdamse aanbieder van rondvaarten die rolstoeltoegankelijke boten heeft. Indien zich er een passagier met een rolstoel in het gezelschap bevindt, dient er van te voren een reservering gemaakt te worden. Selecteer een van de volgende tijdsloten om mee te varen met een boot die rolstoeltoegankelijk is: 10:30, 12:00, 14:00, 15:30 en 17:00. Neem vervolgens contact op met onze reserveringsafdeling om door te geven dat er een rolstoel zich in het gezelschap bevindt; er kunnen maximaal 3 rolstoelen tegelijk aan boord. Onze reserveringsafdeling is telefonisch bereikbaar op 020-679 13 70 en op werkdagen ook per mail via reservations@blueboat.nl.

Welke andere rondvaarten biedt Blue Boat aan?

Bij Blue Boat zijn we al jaar en dag dé aanbieder van kwalitatieve rondvaarten in Amsterdam. Naast onze bekende City Canal Cruise (en onze Kids Cruise als bijbehorend pakket), bieden we ook een Evening Cruise in Amsterdam aan en kun je ook meevaren met onze open rondvaart sloep.

Bestel je kaarten

From EUR 14.00
No option selected