Boothuur

Met een capaciteit van tot wel 110 personen per boot is het een snelle en goedkope manier om uw gasten te vervoeren binnen Amsterdam – en je ziet onderweg ook nog wat!

Over onze schepen

Blue Boat Company beschikt over 15 schepen, waarvan er vijf zijn uitgerust met een rolstoellift. Alle schepen hebben een gemiddelde stahoogte van 1.95m en zijn voorzien van verwarming, toilet, schuifdak, bar/keukenblok en een open achterdek. Uniek aan onze schepen is het verplaatsbare meubilair op onze partyschepen, waarmee bijna elke gewenste opstelling gemaakt kan worden!

Voorwaarden boothuur:

  • Prijzen zijn per uur, inclusief BTW en worden afgerond op kwartieren.
  • Minimale huurtijd van een boot is 1,5 uur.
  • De prijzen worden berekend vanaf het moment dat de boot voor u beschikbaar is gesteld (zoals aangegeven op uw bevestiging). U kunt pas instappen op het tijdstip dat vermeld staat in de bevestiging.
  • Het verzorgen van uw eigen catering (of het laten verzorgen van catering door een derde partij) is toegestaan indien u:
    – De boot afneemt voor minimaal 4 uur aaneengesloten of
    – Uitkoop catering betaalt a €8,00 per persoon

In het geval van catering door een andere partij dan Blue Boat Company wordt een borg van €250,- per boot gevraagd. Deze dient samen met het gehele offertebedrag vooraf voldaan te worden en wordt na afloop van de vaart teruggestort, mits de boot tijdig en schoon is opgeleverd.

Natuurlijk bieden wij ook complete gecaterede cruise aan: klik hier om het volledige aanbod aan lunchborrel– en dinner cruises te bekijken.

Nacht Toeslag

Van middernacht tot 08:30 uur ’s ochtends wordt een toeslag berekend van 50% op de uurprijs. Ook voor gidsen en obers geldt tijdens deze uren een toeslag van 50% op de uurprijs.

Boothuur - vaste bankjes
Boothuur - vaste bankjes

 Boothuur (privé)

€ 285,00 per uur

Minimum huur: 1,5 uur aaneengesloten
N.B. Prijzen kunnen afwijken in drukke periodes en tijdens evenementen

Flexibel meubilair

Zes van onze schepen zijn uitgerust met flexibel interieur. Dit houdt in dat alle tafels en stoelen verplaatst of zelfs verwijderd kunnen worden, waardoor we elke gewenste indeling aan boord kunnen maken om perfect aan te sluiten bij uw wensen!

Receptie - flexibele opstellingen

Staande Receptie Opstelling

Maximale capaciteit: 80 personen
Toeslag voor deze opstelling* : €150,- per boot

Bloktafel

Maximale capaciteit: 32 personen
Toeslag voor deze opstelling* : € 130,- per boot

*Opstellingstoeslag komt bovenop de standaard boothuur