Boothuur Amsterdam

Wist je dat we bij Blue Boat ook boothuur als transfer aanbieden? Mocht dat nu Chinees voor je lijken: hiermee bedoelen we dat onze iconische blauwe boten ook kunnen worden ingezet als transferservice, als je bijvoorbeeld een groep wil vervoeren van hun hotel langs het water tot aan de Heineken Experience. Uiteraard kun je voor zo’n transfer een bus regelen, maar zeg nu zelf: een transfer via boot is in een stad zoals Amsterdam vele keren leuker!

Boothuur voor transfer in Amsterdam

Wil je je verblijf in Amsterdam nóg specialer maken? Of zoek je voor een grote groep een leuke manier om van plek A naar plek B te reizen? Dan kan Blue Boat Company je misschien helpen. Als je met een grote bus van bijvoorbeeld een hotel naar een attractie moet, is de kans groot dat je in de file staat. En een bus is natuurlijk ook wat saai… Gelukkig voor jou bieden we ook een andere optie aan: boothuur voor transfer. Op de grachten is er nooit file, waardoor de groep snel en makkelijk op locatie raakt.

Neem contact met ons op om jouw boothuur voor transfer te bespreken. We horen graag tussen welke twee locaties je een transfer zoekt.

Een boot huren voor een feestje

Lijkt het je wel wat om een rondvaartboot te huren in Amsterdam voor een feestje? Dan kan Blue Boat helpen! Wij verhuren onze bekende blauwe boten voor allerlei groepsarrangementen. De prachtige 17e eeuwse huizen langs de iconische grachten bekijken terwijl jij toast met je vrienden of familie? Huur dan een rondvaartboot bij Blue Boat.

Flexibele opstelling van onze rondvaartboten

Zes van onze boten zijn onze “partyboten”, die uitgerust zijn met flexibel interieur. Dit houdt in dat we alle tafels en stoelen kunnen verplaatsen of zelfs helemaal uit de boot kunnen halen. Dit maakt het mogelijk om onder meer receptietafels of een bloktafel toevoegen. Blue Boat is al tientallen jaren een familiebedrijf met het doel de leukste rondvaarten en mooiste uitjes in Amsterdam te organiseren voor onze klanten. Bij ons ben je dus geen nummertje; wij denken graag met je mee om bijvoorbeeld een fantastisch feest te organiseren.

Gecaterde boothuur in Amsterdam

Bij Blue Boat werken we samen met cateringsbedrijf Meinders Catering. Zij verzorgen de lekkerste gerechten voor de borrel, lunch of het diner. Zo kun jij genieten van allerlei lekkers terwijl de boot langs het mooiste dat Amsterdam te bieden heeft vaart. Download hier onze PDF met alle mogelijkheden.

Je kunt een rondvaartboot huren voor allerlei feestjes, denk aan recepties, bedrijfsborrels, jubileumfeesten, huwelijken … Je kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het mogelijk. We denken ook graag met je mee.

Voorbeeldmenu Hollands buffet 
2 uur durende rondvaart over de Amsterdamse grachten.
Onbeperkt Hollandse Bar
Bediening aan boord
Kok aan boord

Menu:
Koude gerechten:

 • Hollandse salade van sla, komkommer, tomaat, ei, etc.
 • Salade van roseval aardappel bereid met crème fraîche en gerookte zalm

Warme gerechten:

 • Assortiment van Hollandse stamppotten zoals hutspot, zuurkoolstamppot en boerenkoolstamppot
 • Gekruide speklap
 • Rookworst
 • Huisgemaakte gehaktbal naar eigen receptuur
 • Verse huisgemaakte jus

Dessert:

 • Worteltaartplaat met geslagen room

Diversen:

 • Versgebakken boerenbrood
 • Gezouten boter met tuinkers
 • Garnering van uitgebakken spekjes, geraspte kaas, ananas en mosterd

Download nu onze PDF met alle mogelijke menu’s en arrangementen. Wij kunnen ook een arrangement op maat verzorgen, bekijk hiervoor onze maatwerk-pagina.

Doe nu een aanvraag – op een werkdag wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen!

Rondvaartboot huren zonder catering

Regel je zelf liever eten of hapjes? Of heb je een favoriete cateraar? Je kunt onze rondvaartboten ook huren zonder catering. Hiervoor wordt een borg van €250,- per boot gevraagd. Deze dient samen met het gehele offertebedrag vooraf voldaan te worden en wordt na afloop van de vaart teruggestort, mits de boot tijdig en schoon is opgeleverd.

Wil je een rondvaartboot huren in Amsterdam? Bekijk dan zeker onze voorwaarden!

Onze schepen:

 • Capaciteit van max. 110 personen
 • Gemiddelde stahoogte van 1.95 meter – ideaal voor grote Nederlanders!
 • Voorzien van verwarming, schuifdak, toilet, bar en open achterdek