Lunch cruise Amsterdam

Over deze tour
  • Minimaal 25 personen
  • 90 minuten
€ 57,50
Boek nu

Over activiteit

€ 57,50
90 minuten
120 minuten mogelijk tegen toeslag
Ophalen en wegbrengen in centrum
Maximaal 30 minuten vaartijd van de rederij
Bediening aanwezig
Onbeperkte drankjes
Heineken bier, huiswijn, frisdrank, koffie en thee

Belangrijke informatie

Op zoek naar een leuke lunch cruise in Amsterdam? Eén adres: Blue Boat Company. Bij ons kun je een fijne lunch cruise boeken in één van onze iconische blauwe boten, waarbij je anderhalf uur al het moois van Amsterdam bekijkt en geniet van een lekkere lunch. Erg fijn als familiefeest, maar ook leuk als bedrijfsuitje bijvoorbeeld. Tijdens de lunch cruise geniet je van het uitzicht op de woonboten en grachtenhuizen én van de onbeperkte Hollandse Bar en al het lekkers dat de bediening je voorschotelt.

De lunch cruise van Blue Boat Company

De catering aan boord wordt verzorgd door het bekende cateringsbedrijf Meinders Catering. Er is een kok én bediening aan boord om je op je wenken te bedienen. Handig, toch? Kies jij voor een broodjes lunch of wil je net wat extra? Alles kan!

Wat is inbegrepen bij de lunch cruise?

  • 1,5 uur durende rondvaart over de Amsterdamse grachten
  • Onbeperkt Hollandse Bar
  • Bediening aan boord
  • Het voorgerecht is een Zaanse mosterdsoep. De lunch bestaat uit een mix van rustieke sandwiches en krokante broodjes met dagelijks variërend beleg van o.a. kaas-, vleeswaren en vegetarische alternatieven, met garnituur. Drie items per persoon.

Tijdens de 90 minuten durende lunch cruise vaar je langs de mooiste plekken van Amsterdam, van de Magere Brug over de Amstel en het Amstel Hotel tot de Jordaan met de Westerkerk en het Anne Frank Huis. Terwijl je al het moois van Amsterdam langs je ziet voorbij glijden, zorgt de bediening ervoor dat je altijd een drankje in je hand hebt. Lunchen aan boord van een Blue Boat boot, het is iets wat je niet elke dag doet!

Geïnteresseerd in een lunch cruise? Download dan nu onze PDF met alle mogelijke menu’s en arrangementen. Toch eerder naar iets anders op zoek? Dat is geen probleem; wij houden van maatwerk! Neem contact met ons op en wij kijken graag naar wat de mogelijkheden zijn.

Een offerte aanvragen voor een lunch cruise in Amsterdam

Las je net onze PDF en ben je helemaal enthousiast om een lunch cruise te boeken als zakelijke lunch of als leuk uitje met je familie? Vraag dan hieronder een offerte aan. Als je je aanvraag indient op een werkdag, krijg je binnen 24 uur antwoord van ons.

Meer groepsarrangementen van Blue Boat

Als je al eens in onze PDF had gekeken, dan zag je vast dat we behalve verrukkelijke lunch cruises in Amsterdam, ook allerlei andere fijne groepsarrangementen aanbieden. Zo kun je onze bekende blauwe boten ook huren voor bijvoorbeeld een borrel cruise of buffet cruise. Wat je ook kiest, onze rondvaarten met eten zijn echte aanraders! Of je nu een luxe, privé uitje met familie of vrienden wil organiseren, of je verantwoordelijk bent voor een teamuitje in Amsterdam, we’ve got you.

Wij zijn een familiebedrijf en houden van Amsterdam, dus we vinden het heerlijk om uitjes te creëren waardoor iedereen die liefde voor de stad ook voelt. Een rondvaart in Amsterdam met Blue Boat Company is altijd een belevenis!