Evening Cruise

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
€ 26,- € 21,-
Boek nu

Over activiteit

€ 26,- € 21,-
Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder. Let op: onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe.
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele tickets
Laat je ticket op je telefoon scannen. Het is niet nodig om je tickets te printen.
Audio guide in 19 talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Russisch, Arabisch, Japans, Turks, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Koreaans & Hindi
Vertreklocatie
Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe)

Belangrijke informatie

Laat je betoveren tijdens een 90 minuten durende avondrondvaart door Amsterdam

De Evening Cruise is een 90 minuten durende avondrondvaart die je kennis laat maken met de unieke sfeer van Amsterdam bij nacht. Duizenden lichtjes verlichten de bruggen en iconische grachtenpanden en geven de stad een haast magisch uiterlijk.

Stap aan boord van onze comfortabele rondvaartboot en kies vervolgens uit één van de 21 beschikbare talen in ons Personal Audio Systeem. Onze audio guide neemt je mee door de stad – leer over het ontstaan van de grachten, het leven in de stad in de Gouden eeuw, maar ook over het moderne Amsterdam van nu. Of geniet in alle rust van de prachtige uitzichten die aan je voorbij trekken terwijl de avond valt over Amsterdam.

Wat kun je verwachten van een Evening Cruise in Amsterdam van Blue Boat Company?

Als je kiest voor een Evening Cruise in Amsterdam van Blue Boat, dan kies je voor een familiebedrijf met veel liefde voor de stad – en dus een bedrijf dat jou het mooiste van Amsterdam wil laten zien. Tijdens onze maar liefst 90 minuten durende avondrondvaart zie je de stad in een heel ander licht. Geloof ons: Amsterdam wordt niet direct als de meest romantische stad gezien, maar als alle bruggen oplichten, heeft de stad een totaal andere vibe! Zeker de verlichte Magere Brug is een streling voor het oog. Ontdek nu de grachten van Amsterdam na zonsondergang!

Terwijl je van je drankje geniet, zie je de statige 17-eeuwse pakhuizen voorbij glijden en kun je naar hartelust foto’s maken. In de kiosk kun je vooraf ook lekkere snacks en drankjes kopen, zodat je tijdens je Evening Cruise in Amsterdam geen honger of dorst hebt.

Online kun je ook makkelijk en snel een snackbox of onze wijn en kaas aanbieding toevoegen aan je boeking. De snackbox bevat chips, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda’s en een drankje naar keuze (frisdrank, bier of wijn). De wijn en kaas aanbieding is inclusief twee blikjes wijn, kaaskoekjes en kaas.

Is de Evening Cruise van Blue Boat ook rolstoeltoegankelijk?

Ja, Blue Boat is de enige aanbieder in de stad die rolstoelvriendelijke boten heeft. Indien er een passagier in rolstoel in het gezelschap bevindt, dient er van te voren een reservering gemaakt te worden. Selecteer een van de volgende tijdsloten om mee te varen met een boot die rolstoeltoegankelijk is: 19:00 uur en 21:00 uur. Neem vervolgens contact op met onze reserveringsafdeling om door te geven dat er een rolstoel zich in het gezelschap bevindt; er kunnen maximaal 3 rolstoelen tegelijk aan boord. Onze reserveringsafdeling is op werkdagen telefonisch bereikbaar op 020-679 13 70 en per mail via reservations@blueboat.nl.

Graag verzoeken wij je vriendelijk om uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn, zodat wij je in alle rust aan boord kunnen brengen.

Hoe kan ik tickets boeken voor Blue Boat’s Evening Cruise in Amsterdam?

Je kunt heel makkelijk tickets kopen op onze website. Selecteer een datum en een uur en duid het aantal personen aan. We hebben een makkelijk boekproces en je krijgt nadien je tickets in de bevestigingsmail. Je tickets kun je gewoon op je mobiel tonen bij het opstappen in de boot – zo hoef je niet te printen! Wel zo handig.

Heb je een promocode voor onze rondvaarten? Maak dan voor iedere persoon en promocode een aparte boeking als je je ticket online koopt.

We verkopen ook tickets aan onze kiosk. Wij raden wel aan om je tickets op voorhand online te boeken, zo is er geen drukte aan de kiosk en ben je zeker dat je een ticket kunt bemachtigen. Houd er ook rekening mee dat je aan de kassa de volle prijs voor een rondvaart ticket betaald. Let op: onze kiosk sluit om 22:00 uur.

Waar stap ik op voor mijn avondrondvaart?

Onze Evening Cruise vertrekt vanaf onze steiger aan de Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe). Gelieve 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn aan de steiger.

Wat is er inclusief bij de Evening Cruise?

  • Rondvaart van 90 minuten
  • Audio verhaal in één van de beschikbare 19 talen (via het Personal Audio System aan boord)
    Beschikbare talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Russisch, Arabisch, Japans, Turks, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Koreaans & Hindi
  • Dagelijkse afvaarten, 364 dagen per jaar
  • Rolstoel toegankelijke afvaarten beschikbaar
  • Gratis oordopjes; we verzoeken onze bezoekers wel graag om gebruik te maken van eigen oordopjes/koptelefoon, zodat we met z’n allen zo een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Bekijk ook onze andere canal cruises!

Naast onze evening canal cruise in Amsterdam, bieden we nog een scala leuke rondvaarten in Amsterdam aan, zoals onze City Canal Cruise Amsterdam, Kids Cruise en open rondvaart sloep. Ook voor groepen bieden we leuke groepsarrangementen aan, denk aan een dinner cruise of borrel cruise. Welke cruise in Amsterdam kies jij?

Bestel je kaarten

From EUR 20.50
No date selected
No time selected
No guests selected