Evening Cruise

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
€ 19,-
Boek nu

Over activiteit

€ 19,-
Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder. Let op: onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe.
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Audio guide in 21 talen
Nederlands, Engels, Russisch, Spaans, Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Arabisch, Japans, Turks, Thais, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Zweeds, Koreaans en Hindi
Vertreklocatie
Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe)

Belangrijke informatie

Laat je betoveren tijdens een 90 minuten durende avondrondvaart door Amsterdam

De Evening Cruise is een 90 minuten durende avondrondvaart die je kennis laat maken met de unieke sfeer van Amsterdam bij nacht. Duizenden lichtjes verlichten de bruggen en iconische grachtenpanden en geven de stad een haast magisch uiterlijk.

Stap aan boord van onze comfortabele rondvaartboot en kies vervolgens uit één van de 21 beschikbare talen in ons Personal Audio Systeem. Onze audio guide neemt je mee door de stad – leer over het ontstaan van de grachten, het leven in de stad in de Gouden eeuw, maar ook over het moderne Amsterdam van nu. Of geniet in alle rust van de prachtige uitzichten die aan je voorbij trekken terwijl de avond valt over Amsterdam.

Wat kun je verwachten van een Evening Cruise in Amsterdam van Blue Boat Company?

Als je kiest voor een Evening Cruise in Amsterdam van Blue Boat, dan kies je voor een familiebedrijf met veel liefde voor de stad – en dus een bedrijf dat jou het mooiste van Amsterdam wil laten zien. Tijdens onze maar liefst 90 minuten durende avondrondvaart zie je de stad in een heel ander licht. Geloof ons: Amsterdam wordt niet direct als de meest romantische stad gezien, maar als alle bruggen oplichten, heeft de stad een totaal andere vibe! Zeker de verlichte Magere Brug is een streling voor het oog. Ontdek nu de grachten van Amsterdam na zonsondergang!

Terwijl je van je drankje geniet, zie je de statige 17-eeuwse pakhuizen voorbij glijden en kun je naar hartelust foto’s maken. In de kiosk kun je vooraf ook lekkere snacks en drankjes kopen, zodat je tijdens je Evening Cruise in Amsterdam geen honger of dorst hebt.

Is de Evening Cruise van Blue Boat ook rolstoeltoegankelijk?

Ja, Blue Boat is de enige aanbieder in de stad die rolstoelvriendelijke boten heeft. Indien er een passagier in rolstoel in het gezelschap bevindt, dient er van te voren een reservering gemaakt te worden. Dan zorgen wij ervoor dat je meevaart met een boot die rolstoeltoegankelijk is. Graag verzoeken wij je vriendelijk om uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn, zodat wij je in alle rust aan boord kunnen brengen.

Je kunt contact opnemen met onze reserveringsafdeling om een reservering te maken. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 020 – 679 1370 of per mail via reservations@blueboat.nl

Hoe kan ik tickets boeken voor Blue Boat’s Evening Cruise in Amsterdam?

Je kunt heel makkelijk tickets kopen op onze website. Selecteer een datum en een uur en duid het aantal personen aan. We hebben een makkelijk boekproces en je krijgt nadien je tickets in PDF als bijlage bij de bevestigingsmail. Deze PDF kun je gewoon op je mobiel tonen bij het opstappen in de boot – zo hoef je niet te printen! Wel zo handig.

Heb je een promocode voor onze rondvaarten? Maak dan voor iedere persoon en promocode een aparte boeking als je je ticket online koopt.

We verkopen ook tickets aan onze kiosk. Wij raden wel aan om je tickets op voorhand online te boeken, zo is er geen drukte aan de kiosk en ben je zeker dat je een ticket kunt bemachtigen. Let op: onze kiosk sluit om 22:00 uur.

Waar stap ik op voor mijn avondrondvaart?

De opstapplaats voor onze Evening Cruise in Amsterdam is aan de Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 501 (tegenover het Hard Rock Cafe). Gelieve 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn aan de steiger.

Let op: we hebben twee steigers, maar voor de avondrondvaart kan er enkel worden opgestapt aan de Stadhouderskade 501. Sta je aan de steiger bij de Heineken Experience (Stadhouderskade 550)? Dan is het zo’n negen minuten (750 meter) wandelen, richting het Vondelpark.

Wat is er inclusief bij de Evening Cruise?

  • Rondvaart van 90 minuten
  • Audio verhaal in één van de beschikbare 21 talen (via het Personal Audio System aan boord)
    Beschikbare talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Chinees, Russisch, Arabisch, Japans, Turks, Thais, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Koreaans & Hindi
  • Dagelijkse afvaarten, 365 dagen per jaar
  • Rolstoel toegankelijke afvaarten beschikbaar
  • Gratis oordopjes; we verzoeken onze bezoekers wel graag om gebruik te maken van eigen oordopjes/koptelefoon, zodat we met z’n allen zo een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Bekijk ook onze andere canal cruises!

Naast onze evening canal cruise in Amsterdam, bieden we nog een scala leuke rondvaarten in Amsterdam aan, zoals onze City Canal Cruise Amsterdam, Kids Cruise en open rondvaart sloep. Ook voor groepen bieden we leuke groepsarrangementen aan, denk aan een dinner cruise of borrel cruise. Welke cruise in Amsterdam kies jij?

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 12 - 99
EUR 21.00 EUR 17.50
City Tax
EUR 1.50
Snackbox 2021
EUR 8.50
Child
Aged 5 - 11
EUR 16.00
City Tax
EUR 1.50
Snackbox 2021
EUR 8.50
Infant
EUR 0.00
City tax
EUR 0.00