Teamuitjes Amsterdam

Over deze tour
  • Minimaal 25 personen
  • 90 minuten

Belangrijke informatie

Het is weer tijd voor een leuk teamuitje in Amsterdam! Maar wat doe je in een stad die alles te bieden heeft? Er zijn zó veel teambuilding activiteiten, maar sportieve uitjes zoals bowlen heeft iedereen al eens gedaan, en een (online) escape game is ook maar een paar keer leuk … Als je écht iets anders zoekt voor je teamuitje in Amsterdam, dan kan Blue Boat helpen. Wist je dat wij verschillende boten hebben waarvan we het interieur kunnen veranderen of zelfs volledig weghalen? Zo kun je bijvoorbeeld een lange tafel laten zetten om heerlijk aan te dineren of een dansfeestje houden in een lege boot. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een teamuitje in Amsterdam met Blue Boat Company

Of je nu net in Amsterdam woont of hier bent opgegroeid, een boottocht door de Amsterdamse grachten is altijd leuk. Iedere keer zie je wel iets anders; van een kat die ligt te zonnen in het raam van een pakhuis, tot een grachtenhuis dat zo scheef staat dat de Toren van Pisa erbij verbleekt. Zelfs rasechte Amsterdammers ontdekken vast nog wat nieuws in hun geliefde stad.

De mogelijkheden voor jouw teamuitje in Amsterdam bij Blue Boat

Zoals we hierboven al vermeld hadden, kunnen we onze boten aanpassen aan de gelegenheid. Willen jullie lekker borrelen terwijl de rondvaartboot door de grachten glijdt? Dat kan! Willen jullie liever aan een lange tafel dineren? Dat kan. Of lijkt het jullie wel wat om een dj-tafel te installeren, zodat iedereen zijn of haar beste moves kan bovenhalen tijdens jullie teamuitje in Amsterdam? Dat kan ook!

Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden!

Onze teamuitjes in Amsterdam met extra’s

Wist je trouwens dat we ook gecaterde teamuitjes in Amsterdam aanbieden? Zo hebben we ons gewone rondvaart arrangement, inclusief onbeperkt drankjes aan boord en een hapje (bittergarnituur of appeltaart).

We bieden ook allerlei leuke arrangementen aan:

Wat dacht je van een floating dinner waarbij je team geniet van een heerlijk 3-gangen diner? Lekker eten én het mooiste van Amsterdam zien tijdens een heerlijke rondvaart? Het kan gewoon! En door onze samenwerking met NH Catering kun je gewoon kiezen welk heerlijk diner je wil – wat dacht je van een Spaanse avond? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan of bekijk al onze arrangementen in dit PDF.

Stap op in hartje Amsterdam en geniet van enkele uren gezellig samenzijn tijdens je teambuilding in Amsterdam!

Wil je liever een teamuitje in Amsterdam op maat? Bekijk dan onze maatwerk pagina of neem contact met ons op. Wij vinden het heerlijk om de leukste teamuitjes in Amsterdam te creëren voor allerlei bedrijven.