Rondvaart arrangement

Over deze tour
  • Minimaal 25 personen
  • 90 minuten
€ 37,50
Boek nu

Belangrijke informatie

Op zoek naar een leuk rondvaart arrangement in Amsterdam? Zoek niet verder! Bij Blue Boat houden we van de stad Amsterdam én van leuke uitjes. Daarom hebben we een scala aan verschillende rondvaart arrangementen gecreëerd, waarmee je op een leuke manier door de stad vaart. Wedden dat je nog nooit op het IJ hebt gevaren terwijl je een worstje eet van de barbeque?

Een coronaproof rondvaart arrangement met vrienden of familie boeken

Een verjaardag vieren, bijpraten met vrienden of gewoon eens weer ouderwets gezellig met de familie samenkomen? Het lijkt allemaal zo gewoon, maar waar kan dat tegenwoordig? Bij Blue Boat Company!

In deze tijd is samenkomen moeilijk… Maar Blue Boat Company biedt de oplossing. Waarom niet coronaproof samenkomen op een rondvaartboot? Boek een van onze arrangementen en wees verzekerd van een eigen boot waar je samen kunt komen onder het genot van een hapje en een drankje terwijl je 90 minuten door de grachten van Amsterdam vaart.

Amsterdam ontdekken tijdens een heerlijk rondvaart arrangement

De Nederlandse hoofdstad heeft zó veel te bieden. Als je Amsterdam echt wil verkennen, dan doe je dat het best vanaf het water. Het is immers de handigste manier om de statige VOC-pakhuizen te spotten of te kijken naar Amsterdammers die fluitend de stad door fietsen met hun boodschappen in hun handen – wie weet spot je wel iemand met een grote bos bloemen onder de arm! Verder heeft Amsterdam ook veel historie, van het Anne Frank Huis tot de Heineken Experience, elk gebouw in het centrum heeft wel een verhaal.

Tijdens je rondvaart arrangement, neemt je schipper je mee door de binnenstad, waardoor je het mooiste van de stad ziet terwijl je heerlijk borrelt aan boord.

Wat is inclusief bij een rondvaart arrangement?

Bij ons rondvaart arrangement van € 37,50 per persoon zijn de volgende dingen inclusief:

  • Alle drankjes
  • Bittergarnituur of appeltaart aan boord

Lijkt het je fijn om je eigen cateraar aan boord te brengen? Dat kan! Neem contact op met onze reserveringsafdeling, we kijken graag naar de mogelijkheden.

Blue Boat Company is al jaren een familiebedrijf met maar één doel: iedereen de leukste rondvaarten in Amsterdam aanbieden. Laat ons je arrangement plannen!

De speciale rondvaart arrangementen van Blue Boat Company

We bieden verschillende leuke rondvaart arrangementen aan, waarmee je Amsterdam verkent én heerlijk kunt eten en/of drinken:

Eerder op zoek naar een rondvaart arrangement op maat? Bekijk dan onze maatwerk pagina! We creëren ook graag rondvaarten op maat, bijvoorbeeld voor recepties op onze boten.

Liever teruggebeld worden?