1e Klas Blue Boat Experience

Over deze tour
  • Minimaal 25 personen
  • 90 minuten
€ 39,-
Boek nu

Over activiteit

€ 39,-
90 minuten
Minimaal 25 personen

Belangrijke informatie

Op zoek naar een luxe rondvaart in Amsterdam voor jezelf en vrienden, familie of collega’s? Zoek niet verder! Blue Boat Company slaat de handen ineen met Grand Café Restaurant 1e Klas, het restaurant gevestigd in de monumentale wachtkamer van het beroemde Centraal Station van Amsterdam. Tijdens deze luxe rondvaart geniet je van een uitgebreid borrelarrangement terwijl je langs de monumentale panden vaart.

Een luxe rondvaartarrangement in Amsterdam

Geniet nu, aan boord van een van onze luxe rondvaartboten, van een uitgebreid borrelarrangement samengesteld uit lokale producten van hoogwaardige kwaliteit zoals je dat mag verwachten van Grand Café Restaurant 1e Klas.

Je privéboot ligt klaar voor jou en jouw gezelschap met een gevulde koelkast met zowel non-alcoholische als alcoholische dranken, een glazenbuffet en een garnituur met assortiment aan worsten van Brandt & Levie, kazen van Henri Willig en Kesbeke zuren. Uiteraard is het ook mogelijk om op verzoek een vegetarisch assortiment aan boord te brengen.

Vervolgens vaar je 1,5 uur door de historische UNESCO Werelderfgoed grachten van Amsterdam. Je kunt overdag van dit arrangement genieten, maar ook in de avond wanneer de pittoreske stad extra sfeervol is. Blue Boat Company zorgt er dan uiteraard voor dat jouw boot verlicht is met sfeerverlichting.

Wil je 1e Klas genieten aan boord bij Blue Boat Company?

Boek dan nu dit luxe arrangement in Amsterdam á € 39,00 per persoon inclusief alle dranken en het 1e Klas garnituur, exclusief de verplichte VMR (vermakelijkheidsretributiebelasting) via reservations@blueboat.nl of bel 020 679 13 70.

Een luxe rondvaart boeken bij Blue Boat

Als je ons exclusieve rondvaart arrangement boekt, dan geniet je anderhalf uur lang van het mooie leven. Heel fijn als je eens iets anders wilt voor bijvoorbeeld een familiebijeenkomst of een bedrijfsfeest.

Meer groepsarrangementen van Blue Boat

Uiteraard biedt Blue Boat Company nog een tal van andere groepsarrangementen aan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze Borrel cruise, onze Dinner Cruise en onze mogelijkheden voor teamuitjes in Amsterdam.

Liever teruggebeld worden?