1e Klas Blue Boat Experience

Over deze tour
  • Minimaal 25 personen
  • 90 minuten
€ 39,-
Boek nu

Over activiteit

€ 39,-
Coronatoegangsbewijs verplicht
Vanaf zaterdag 6 november 2021 is het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht.
90 minuten
Minimaal 25 personen

Belangrijke informatie

Blue Boat Company slaat de handen ineen met Grand Café Restaurant 1e Klas, het restaurant gevestigd in de monumentale wachtkamer van het beroemde Centraal Station van Amsterdam.
Geniet nu, aan boord van een van onze luxe rondvaartboten, van een uitgebreid borrelarrangement samengesteld uit lokale producten van hoogwaardige kwaliteit zoals u dat mag verwachten van Grand Café Restaurant 1e Klas.

Je privéboot ligt klaar voor jou en jouw gezelschap met een gevulde koelkast met zowel non-alcoholische als alcoholische dranken, een glazenbuffet en een garnituur met assortiment aan worsten van Brandt & Levie, kazen van Henri Willig en Kesbeke zuren. Uiteraard is het ook mogelijk om op verzoek een vegetarisch assortiment aan boord te brengen.

Vervolgens vaar je 1,5 uur door de historische UNESCO Werelderfgoed grachten van Amsterdam. Je kunt overdag van dit arrangement genieten, maar ook in de avond wanneer de pittoreske stad extra sfeervol is. Blue Boat Company zorgt er dan uiteraard voor dat jouw boot verlicht is met sfeerverlichting.

Wil je 1e Klas genieten aan boord bij Blue Boat Company?

Boek dan nu dit arrangement á € 39,00 per persoon inclusief alle dranken en het 1e Klas garnituur, exclusief de verplichte VMR (vermakelijkheidsretributiebelasting) via reservations@blueboat.nl of bel 020 679 13 70.

Uiteraard biedt Blue Boat Company nog een tal van andere arrangementen. Ook hier kan onze reserveringsafdeling je verder over informeren.

Liever teruggebeld worden?