Gay Parade 2020

Be healthy

Een van de populairste goede voornemens elk jaar weer is om gezonder te eten. Grote kans dat dit ook op jouw lijst staat! Om je te helpen beginnen en het vol te houden, hebben we een lijst van gezonde eetplekken in Amsterdam samengesteld!

Amsterdam Zuid

CT Coffee & Coconuts: Heerlijke koffie, huisgemaakte taarten, verse sapjes en eten dat voornamelijk wordt bereid met biologische ingrediënten. Moeten we nog meer zeggen? Ze hebben zelfs een aparte lijst met superfood gerechtjes op hun menukaart.

Juice Brothers: De Juice Brothers maken dagelijks verse sappen van biologische en verse producten. Hiervoor gebruiken ze een koud persmachine die helpt om de gezonde en essentiële voedingsstoffen van het product te behouden. Gezonder kan het haast niet!

Bekijk ook eens

Amsterdam West

The Meets: The Meets is een plant-gebaseerd restaurant, café, sapjes en cocktailbar. Ze houden zich aan een 80/20 regel: 80% plant-gebaseerd, 20% vlees/vis/melk. Dit maakt het de perfecte eettentje om naartoe te gaan als iemand vegan is en de ander niet. Het is mogelijk om eieren, kaas, vlees of vis toe te voegen aan een gerecht.

Pluk: Pluk Amsterdam is een favoriete hotspot gelegen in de Negen Straatjes. Dit maakt het een perfect tentje om bij te tanken tijdens een dagje winkelen. Het menu is gevuld met heerlijke broodjes, bowls, salades, pannenkoeken en andere lekkere gerechten.

Zijn we jouw favoriete healthy hotspot vergeten? Laat het ons dan weten!