Vacatures

Hallo!

Welkom op deze website, wat leuk dat je interesse hebt in het beroep van rondvaartschipper.
Zullen we je eerst iets over ons vertellen?

Over ons
Blue Boat Company is middelgrote rondvaart- en party rederij in Amsterdam. Met onze vloot van rondvaartschepen en open sloepen bedienen we de toeristische sector en daarnaast zijn wij toonaangevend in de partysector. Wij varen voor diverse evenementenbureaus en hotelketens, maar ook voor particuliere feesten als bruiloften, verjaardagen en jubilea. Dit maakt werken bij Blue Boat Company heel divers.

Het bedrijf wordt geleid door een enthousiast team en is een open organisatie met korte communicatie- en beslissingslijnen. Bij ons staat collegialiteit, gastgerichtheid, kwaliteit, werken in teamverband en samen werken aan een geweldig en leuk product hoog in het vaandel.

Onze medewerkers hebben zelf een grote rol in het meedenken, meewerken en zoeken naar creatieve oplossingen om onze gasten op het water een continu unieke beleving te laten ervaren. Naast onze professionaliteit is het motto dat werken iets is dat je een groot deel van je leven doet en dus veel energie moet geven. We besteden dan ook veel aandacht aan een prettige werksfeer.

Over jou
En natuurlijk horen we ook graag van jou! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kopje koffie en dan vertellen we je graag alles over het mooie beroep van rondvaart schipper & hoe dit in jouw situatie zou werken. Je kan ons op werkdagen bereiken op 020-6791370 (vraag naar personeelszaken) of je kan 24/7 een mail sturen naar pz@blueboat.nl.