Drag Queen Bingo Cruise

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
€ 69,95 € 59,-
Boek nu
Niet beschikbaar

Over activiteit

€ 69,95 € 59,-
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit

Belangrijke informatie

Hou jij van een avondje vol plezier, luxe hapjes en amusement? Check out onze Meijt Drag Queen Bingo Cruise powered by Blue Boat Company! Tijdens deze schitterende rondvaart geniet je niet alleen van het uitzicht op de grachten, je speelt ook een lekker potje bingo … en je kunt hilarische prijzen winnen!

Drag Queen Skyla en spelleidster Coby bezorgen jou en je gezelschap een onvergetelijke avond met zang, humor én natuurlijk de mogelijkheid om de bingo te winnen. Uiteraard kan niemand bingo spelen op een lege maag … daarom zijn alle drankjes inclusief en staan er kleine snacks op tafel. Ben jij klaar voor een bijzonder uitje in Amsterdam? Boek dan onze Drag Queen Bingo Cruise!

Wat kun je verwachten van de Drag Queen Bingo Cruise?

Onze Meijt Drag Queen Bingo Cruise is een anderhalf uur durende rondvaart met bingo en amusement aan boord. De rondvaart is inclusief luxe drankjes en snacks. Ideaal voor een avond vol zang en gelach!

De rondvaart vaart om 17:00 uur vanaf onze steiger aan de Heineken Experience (Stadhouderskade 550).

Is de Drag Queen Bingo Cruise rolstoeltoegankelijk?

Ja, de cruise is rolstoeltoegankelijk! Is er iemand met een rolstoel in het gezelschap? Neem na je boeking dan contact op met onze reserveringsafdeling. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 020 – 679 1370 of per mail via reservations@blueboat.nl. Het Blue Boat team zorgt er dan voor dat iedereen in het gezelschap een gezellig avondje bingo kan spelen.

Waar kan ik tickets kopen?

Je kunt makkelijk je tickets voor de Drag Queen Bingo Cruise online kopen. Je ontvangt daarna je tickets in PDF-vorm in je e-mail. Deze toon je bij het opstappen. Je hoeft de tickets niet uit te printen: alleen maar top voor het milieu!

Waar stap ik op voor mijn leuke rondvaart?

De Drag Queen Bingo Cruise vertrekt vanaf onze steiger tegenover de Heineken Experience, aan de Stadhouderskade 550. Gelieve zo’n 15 minuten voor de rondvaart aanwezig te zijn aan de steiger.

Let op: we hebben nog een tweede steiger aan de Stadhouderskade 501; tegenover het Hard Rock Café en aan het Vondelpark. Sta je daar toevallig, dan is het nog enkele minuten wandelen.