Burgers & Dogs Cruise

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
Niet beschikbaar

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Audio guide in 21 talen
Nederlands, Engels, Russisch, Spaans, Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Arabisch, Japans, Turks, Thais, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Zweeds, Koreaans en Hindi

Belangrijke informatie

Amsterdam is op zijn best vanaf het water. Er is maar één ding dat een rondvaart door Amsterdam nog beter kan maken: een heerlijk hamburger en hotdog geserveerd met een koud drankje.

Creeer je eigen burger & hotdog op deze rondvaart! Tijdens de Burgers & Dogs cruise ben jij baas. Onze chef serveert een heerlijke hamburger (125 gram rundvlees) en hotdog en jij kiest je favoriete toppings! Ben je van team classic met sla, tomaat, mayo en ketchup? Spice je je burger liever op met een handje jalapenos? Of wat dacht je van een Hotdog met mayo, ketchup, mosterd en gebakken uitjes?

Tijdens de 90 minuten durende rondvaart geniet je niet alleen van de door jou gecreëerde, Instagram-waardige gourmet burgers & hotdogs, maar ook van het uitzicht! Alle hoogtepunten van de stad komen voorbij in deze Burgers & Dogs rondvaart. Gebruik ons Personal Audio Systeem om in één van de beschikbare 21 talen alles te leren over de plekken waar we langs varen. Of geniet rustig van je maaltijd en gezelschap. Bestel gerust nog een drankje bij onze host: Heineken bier, huiswijn en frisdrank zijn allemaal inbegrepen bij deze rondvaart.