Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Werken bij Blue Boat Company

De leukste rederij van Amsterdam
Wat maakt het werken bij Blue Boat Company
zo leuk? Een paar collega's vertellen:

Hostess Irene

werken bij rondvaart rederij Blue Boat - ober irene


"Ik ben inmiddels al drie jaar werkzaam als kelner bij Blue Boat Company. Het is een super flexibele baan die goed te combineren is met mijn studie. Bovendien is de sfeer binnen het team fantastisch en is er geen één collega die ik niet aardig vind.

Vanwege het groot aantal toeristen dat we dagelijks vervoeren, is het voor deze baan een vereiste om de Engelse taal te beheersen én je moet het leuk vinden om mensen van verschillende culturen te entertainen. Ook moet je flexibel zijn qua werktijden, wat inhoudt dat je zowel doordeweeks als in het weekend werkt. Alleen voor mensen die langer zijn dan 1.83 meter zou ik deze baan niet aanraden. De boten zijn relatief laag en uit ervaring weet ik dat je hoofd stoten geen pretje is!”


Interesse in een baan bij Blue Boat? Op onze Vacature pagina vind je alle openstaande vacatures!

Schipper Raymond

Werken bij Blue Boat Company | Schipper Raymond

“Na het volgen van verschillende opleidingen, ben ik uiteindelijk bij de opleiding schipper rondvaart van het Nova college terechtgekomen. Nu ben ik bij Blue Boat Company al drie jaar met veel plezier werkzaam als schipper. Voor iedereen die een beroep ambieert in de rondvaart zou ik willen meegeven dat je het gewoon moet doen! Het is een nieuw hoofdstuk in je leven, waarbij je nieuwe ervaringen opdoet, vrijheid hebt en veel leuke mensen ontmoet. Mijn meest bijzondere ervaring als schipper is varen tijdens Sail Amsterdam. Dit event vindt maar eens in de vijf jaar plaats. Honderden boten vanuit de hele wereld, waaronder unieke Tall Ships, strijken dan neer op het IJ en dat is zo'n gaaf gezicht!"