Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Wandelen & Varen met Shaffy

Wandeling & Rondvaart

Wandelen & Varen met Shaffy - Duur: 2 uur & 45 Min

Wandelen
Wandelgids en Ramses Shaffy-kenner Daan Bartels heeft een mooie route uitgezet langs Amsterdamse plekken, die belangrijk waren in het leven van Ramses Shaffy. Tijdens een wandeling van ongeveer een uur (2,5 kilometer) langs woonhuizen, theaters en uitgaansgelegenheden vertelt Daan het wonderlijke levensverhaal van de zanger en acteur en tal van tot de verbeelding sprekende anekdotes.  De wandeling eindigt bij de steiger van Blue Boat voor het tweede onderdeel van het programma:
Varen
Zwerf met ons mee door de grachten, langs kroegen en kathedralen en zie Amsterdam door de ogen van Ramses Shaffy. De route brengt u langs vroegere woonadressen van Ramses, langs plekken waar hij heeft gewerkt en door de buurten waar hij over zong. Zijn muziek staat centraal in deze rondvaart en wordt omhelst door anekdotes over zijn leven. Alle liederen worden live ten gehoren gebracht door En Vrac.

Vertrektijden

De wandeling begint om 13:30 en het verzamelpunt is vóór het City Theater (bioscoop) aan het  Kleine-Gartmanplantsoen 15-19 (naast het Leidseplein). De boot vertrekt vanaf de steiger van Amsterdam Canal Cruise, Stadhouderskade 550. Hier eindigt het programma ook. Dit is op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het beginpunt van de wandeling (of twee haltes met tram lijn 7/10) .

Bar aan boord

Aan boord van de boot waarop het rondvaart deel van het programma plaatsvindt is een bar aanwezig en kunnen drankjes besteld worden. Deze kunnen aan boord worden afgerekend via PIN of creditcard. We kunnen helaas geen cash betaling aannemen.
Uiteraard is er ook een toilet aan boord aanwezig.