Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

City Canal Cruise

Rondvaart overdag

THE Amsterdam Canal Cruise - Duur: 60 Min

(Her-)ontdek Amsterdam.

Er is geen betere manier om Amsterdam te bewonderen dan vanaf het water! 
En wij houden van een persoonlijke benadering - daarom hebben wij iets nieuws bedacht: deze zomer gaat Blue Boat een nieuwe rondvaart vanaf het bruisende Amsterdam Noord laten varen met een Live Gids!
En u als Stadspashouder met groene stip  mag deze rondvaart op 30 & 31 maart als eerste komen proberen voor slechts ÉÉN EURO per persoon!
de verschillende tijden per dag staan onder de shop in het groen boxje - maar u kunt ze ook bekijken bij het kiezen van uw tickets.
Bestel uw kaarten direct online of aan de kassa van Blue Boat (Stadhouderskade 501 tegenover het Hard Rock Cafe & het Holland Casino). 

Vertrektijden

Deze actie is geldig op vaarten op 30 & 31 maart 2018
De vertrektijden zijn: 10:00 - 11:15 - 12:45 - 14:00 - 15:15 - 16:30
De boot vertrekt vanuit Amsterdam Noord, vanaf de steiger voorde A'DAM toren (Overhoeksplein 1).

Vergeet uw Stadspas niet mee te nemen!

Neemt u naast uw aangeschafte tickets ook uw stadspas mee! Voor iedere aangeschaft ticket dient een geldige Stadspas overlegt te worden - deze wordt bij het aan boord gaan gescand. Aangeschafte tickets zijn zonder deze een geldige Stadspas NIET geldig ook al zijn ze betaald - er kan geen geld retour gegeven worden als er geen geldige Stadspas overlegd kan worden bij het aan boord gaan!

Drankjes aan boord

Drankjes zijn niet inbegrepen. Deze kunt u wel aan boord aanschaffen. Houdt u er wel rekening mee dat wij aan boord alleen pin betalingen kunnen accepteren.