Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Kids Cruise

Ga mee op avontuur door de grachten van Amsterdam!

KIDS CRUISE "Gezocht: Zoetwaterpiraten!"

Ga mee op avontuur door de grachten

Mijn naam is Sjonnie de muis. Ik ben heel stoer en niet snel bang. Mijn vriend Harold de kat daarintegen... Hij wil piraat worden, maar hij is bang voor water! Ik probeer hem te helpen over zijn angst heen te komen, maar dat kan ik niet alleen. Kom jij mij helpen?

De "Gezocht: Zoetwaterpiraten" kidscruise is een audio verhaal voor onze kleinste bezoekers. Dit interactieve verhaal met opdrachtenboekje, potloodjes en echte piratenkijker is inbegrepen bij ieder kinderkaartje. Tijdens de gewone rondvaart luisteren de kids naar hun eigen audio verhaal (beschikbaar in Nederlands & Engels) waarin onze vrienden Harold de huiskat en Sjonnie de Amsterdamse muis ze mee nemen op een avontuur door de grachten.

Vertrektijden

Dit audioverhaal is bescikbaar op alle afvaarten van de City Canal Cruise:
Zomerseizoen (maart-oktober): Dagelijks elk half uur van 10.00 tot 18.00
Winterseizoen (november-februari): Dagelijks elk uur van 10.00 tot 18.00

Audio verhaal

Het "Gezocht: Zoetwaterpiraten" audio verhaal is beschikbaar in Nederlands & Engels op alle afvaarten van de City Canal Cruise (overdag) bij beide locaties.
TIP voor de allerkleinste zoetwater piraatjes: Je krijgt van ons oordopjes, maar voor kleine kinderen is een koptelefoon soms prettiger, dus als je die thuis hebt, neem hem mee!

Familie Ticket

Natuurlijk is de Zoetwaterpiraten rondvaart ook beschikbaar bij het familie ticket. Je ontvangt dan voor ieder kind een eigen werkboekje.