Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Amsterdam Pets Cruise 

The Canal Cruise game app!

Amsterdam Pets Cruise

De eerste Augmented Reality Rondvaart game!

Kom kennismaken met de Bluebees! Deze diertjes leven overal in Amsterdam. Alleen, je kan ze normaal gesproken niet zien – ze zijn heel schuw en verstoppen zich voor de mensen. Maar onze schippers varen zo vaak door de grachten, dat de Bluebees aan ze gewend zijn geraakt en ze zelfs vriendschap hebben gesloten met veel van hen. Soms varen ze zelfs stiekem een rondje mee!

De Bluebees wonen iedere op een eigen plekje in de stad. Van die plekje weten ze natuurlijk alles af. En als ze je lief vinden, vertellen ze je graag alles over hun plekje in Amsterdam. Met de speciale Pets Cruise app van Blue Boat kan je de Bluebees mee nemen op je rondvaart en leren ze je van alles over hun stad!

 
Download de gratis app!
Met de gratis app (IOS) kan je de Bluebees vangen tijdens je rondvaart. Je kan het spel spelen op iedere rondvaart, de Bluebees wonen door de hele stad verspreid dus je komt er altijd wel eentje tegen. Download het spel thuis of met de gratis WiFi op onze steiger , scan de special unlock-code op de boot en vang zoveel mogelijk Bluebees!
KLIK HIER OM NAAR DE APP STORE TE GAAN

Wanneer vaart de Amsterdam Pets Cruise?
Je kan het spel spelen op ELKE vaartocht met Blue Boat Company!
Koop hier kaartjes voor de afvaarten overdag (de City Canal Cruise)
En hier voor de afvaarten 's avonds (de Evening Cruise)
Afvaartlocatie:
Stadhouderskade 501 (1071 ZD), tegenover Hard Rock Café