Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Amsterdam Light Festival - Water Colors KIDS Cruise

Officiele Water Colors Cruise

Amsterdam Light Festival Kids/Familie vaart - Duur: 90 min

ALF vaart voor het hele gezin met Nederlandstalige gids!

Ook tijdens deze zesde editie van het Festival nemen we u weer mee op een rondvaart over de Water Colors Route. Het thema van dit jaar is existential. "Met dit thema willen we bezoekers op een positieve manier stimuleren om na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt’’ aldus curator Lennart Booij. 
Deze 90 minuten durende rondvaart gaat langs al deze kunstwerken en terwijl u geniet van alles wat er te zien is, vertelt onze gids u alles over de kunstwerken,hun totstandkoming en de kunstenaars die ze gemaakt hebben.
Dat klinkt allemaal heel ingewikkeld, maar gelukkig weten onze gidsen op de familie afvaart het heel duidelijk uit te leggen aan de jongere bezoekers. En natuurlijk vertellen ze ook alles over de 20 kunstwerken die we tegen komen – van het piratenschip tot de Frozen rots en van de Slijm monsters tot de lichtjestunnel. 

Tijden

Deze speciale KIDS afvaart vertrekt dagelijks van 30 november t/m 6 januari om kwart voor 5 - zodat ook de jongste gasten tot het eind wakker kunnen blijven.

Win een kunstwerk t.w.v. € 2500,- !

Boek nu met code "alfwin" om kans te maken op een uniek, Limited Edition kunstwerk van Ai Weiwei, geïnspireerd door zijn kunstwerk "Thin Line" langs de route!

Drankje

Aan boord zijn drankjes en kleine snacks verkrijgbaar. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen