Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Water Colors Cruise op OPEN SLOEP

Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival Cruise op OPEN SLOEP

30 november 2017 t/m 21 januari 2018 

Ook tijdens deze zesde editie van het Festival nemen we u weer mee op een rondvaart over de Water Colors Route. Het thema van dit jaar is existential. "Met dit thema willen we bezoekers op een positieve manier stimuleren om na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt’’ aldus curator Lennart Booij.
Meer dan 40 kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten zullen deze editie de binnenstad van Amsterdam verlichten - waaronder een kunstwerk van de wereldberoemde Chinese kunstenaar Ai Weiwei.

Tijdens de 90 minuten durende rondvaart vertelt de schipper u interessante weetjes over de kunstenaars en de kunstwerken. En vanaf onze sloep, onder een warm dekentje  met een drankje in de hand beloven wij u de allerbeste uitzichten op het festival!

Afvaarten 
Afvaart dagelijks om 17:00 & 18:45.
In weekenden en schoolvakanties is er ook een afvaart om 20:30.
Er zijn GEEN Water Colors Sloep vaarten op 25 & 31 December!
Slechte weersomstandigheden 
In het geval van zware regens of storm wordt de open sloep vaart geannuleerd. In dit geval ontvangt u het volledige betaalde bedrag terug, of wordt u indien gewenst overgeboekt op een overdekte boot (mits beschikbaar).
Certificaat van uitmuntendheid
2015