Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Amsterdam Light Festival - Water Colors Cruise (met gids)

Amsterdam Light Festival

Water Colors Cruise - Amsterdam Light Festival Cruise

1 December 2016 t/m 22 januari 2017
Het Amsterdam Light Festival viert dit jaar zijn eerste jubileum - het is alweer het VIJFDE festival. Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer bij Blue Boat Company een rondvaart langs de Water Colors route boeken!

Verwacht naast het pracht en praal van de Amsterdamse grachten bijzonder verlichte kunstwerken op, om, boven en in het water, welke met passie door (inter)nationale lichtkunstenaars zijn ontworpen. En ook dit jaar zullen onze gidsen ieder kunstwerk weer persoonlijk toelichten.

Gids op iedere afvaart

Ook dit jaar heeft Blue Boat Company weer als enige rederij een gids aan boord van iedere Water Colors Cruise! Tijdens de 90 minuten durende rondvaart vertelt de gids u interessante weetjes over de kunstenaars en de kunstwerken. Geniet ondertussen van een heerlijk hapje of drankje dat u bij de aanwezige ober aan boord kunt bestellen. (Al onze gidsen spreken Nederlands & Engels). 

Gegarandeerd plek!

Bij ons heeft u gegarandeerd plek op de de geboekte datum & tijd zonder extra kosten! 

Bekijk hier een filmpje van de Water Colors Cruise van een voorgaande editie.

 
Afvaarten 
Dagelijks om 17:30 - 18:00 - 19:30 - 20:00
Vrijdag, zaterdag & in de schoolvakanties:
17:00 - 17:30 - 18:00 - 18:30 -19:00 - 19:30 - 20:00 - 20:30 - 21:00
Er zijn geen Water Colors Cruises op 25 & 31 december!
Drankjes aan boord Drankjes en hapjes aan boord zijn niet inbegrepen en dienen aan boord afgerekend te worden. Consumptie is niet verplicht.
Contante betalingen Houdt u er rekening mee dat wij aan boord helaas alleen contante betalingen kunnen accepteren!

Water Colors Cruise & Hard Rock Cafe diner arrangement

Natuurlijk hoeft u niet met een lege maag aan boord. In samenwerking met onze overburen, het Hard Rock Café, bieden wij een cruise & diner pakket aan. Geniet voor of na uw Watercolors cruise van een heerlijke burger bij dit wereldberoemde restarant tegenover onze afvaart steiger. Wij boeken een tafel voor u zodat u op tijd klaar bent om aan boord te gaan, of zodat deze klaars staat na uw cruise. Meer informatie over het Watercolors Hard Rock pakket vindt u op deze pagina. 

Open Sloep

U kunt ook met de open sloep langs de route varen. Wij zorgen voor een lekkere deken en warm drankje en u heeft het beste uitzicht op de kunstwerken. Meer informatie vindt u op de ALF sloepvaart pagina.

Privévaarten over de Water Colors route

Wilt u met uw groep (vanaf 25 personen) met een privé vaart over de Water Colors route varen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Hiervoor rekenen wij de volgende toeslagen bovenop de normale groepsarrangements prijzen (bv boothuur of een lunch of dinner arrangement):

  • "Kale" vaarten (zonder eten & drinken aan boord): € 4,50 p.p.
  • Gecaterde vaarten (met eten & drinken aan boord): € 6,00 p.p.

Bovenstaande bedragen dragen wij af aan de organisatie van het Amsterdam Light Festival. Voor meer informatie of een vrijblijvende optie kunt u telefonisch contact opnemen met ons reserveringsteam via onderstaande contactgegevens.

Blue Boat reserveringen
E-mail: reservations@blueboat.nl
Telefoon: 020-6791370

 

Certificaat van uitmuntendheid
2016