Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Amsterdam Light Festival - Water Colors Cruise (met gids)

Officiele Water Colors Cruise

Amsterdam Light Festival Cruise - Duur: 90 Min

Altijd plek en met Live gids op elke afvaart!

Ook tijdens deze zesde editie van het Festival nemen we u weer mee op een rondvaart over de Water Colors Route. Het thema van dit jaar is existential. "Met dit thema willen we bezoekers op een positieve manier stimuleren om na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt’’ aldus curator Lennart Booij.
Wel 20 kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten bevinden zich langs de route - waaronder een kunstwerk van de wereldberoemde Chinese kunstenaar Ai Weiwei. Deze 90 minuten durende rondvaart gaat langs al deze kunstwerken en terwijl u geniet van alles wat er te zien is, vertelt onze gids u alles over de kunstwerken,hun totstandkoming en de kunstenaars die ze gemaakt hebben.

Speciaal voor de kids

Dit jaar hebben wij een speciale kinderafvaart van onze Amsterdam Light Festival Cruise! Deze rondvaart vertrekt dagelijks* om 16:45 vanaf de steiger tegenover het Hard Rock cafe. Op deze 90 minuten durende vaart ziet u alles wat u tijdens de "gewone" rondvaart ook ziet, maar met een speciaal voor onze jongere gasten aangepast gidsverhaal. Het verhaal wordt op deze afvaarten enkel in het Nederlands verteld.
Meer weten over deze afvaarten? Ga hier naar de ALF kids cruise pagina voor meer informatie en tickets. Oh ja, de ouders mogen natuurlijk ook gewoon mee op deze afvaart :)
* deze vaart stopt op 6 januari 2018

Hard Rock Cafe dinner combinatie

Ook dit jaar bieden we weer een combinatie pakket aan van een dinner in het Hard Rock Cafe en toegang tot de Amsterdam Light Festival cruise.
U kunt kiezen uit twee afvaart tijden:
Varen 19:00 (21:00 eten)
Varen 21:00 (19:00 eten)

Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op de speciale Combinatiedeal Hard Rock / Light festivalpagina.

Win een kunstwerk t.w.v. € 2500,- !

Boek nu met code "alfwin" om kans te maken op een uniek, Limited Edition kunstwerk van Ai Weiwei, geïnspireerd door zijn kunstwerk "Thin Line" langs de route!

Rolstoeltoegankelijke Rondvaarten

Elke dag zijn er rolstoeltoegankelijke afvaarten om 17:00, 18:00, 19:15 en 20:15. Na het boeken van e-tickets voor deze tijden kan een mail gestuurd worden naar reservations@blueboat.nl met het boekingsnummer en het aantal rolstoelen dat mee komt, of u kunt dit doorbellen op +31 20 679 1370 (bereikbaar ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00)