Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Boothuur

Prijzen en voorwaarden

Een boot als vervoersmiddel

Bent u met een grote groep in Amsterdam? Denkt u dan eens aan een boot als vervoersmiddel. Er kunnen wel 80 personen op een boot, dus iedereen kan mee! Met meer dan 200 aanlegplekken in Amsterdam is er altijd wel een boot in de buurt van uw huis, hotel, restaurant of vergaderlocatie. Bied uw gasten een heerlijke ontspannende rondvaart onder het genot van een drankje en/of hapje en ontloop tegelijkertijd stoplichten en files: twee vliegen in een klap! 

Over onze schepen

Blue Boat Company beschikt over zes partyschepen, waarvan er vijf zijn uitgerust met een rolstoellift. Alle partyschepen hebben een gemiddelde stahoogte van 1.95m en zijn voorzien van verwarming, toilet, schuifdak, bar/keukenblok en een open achterdek. Uniek aan onze schepen is het verplaatsbare meubilair waarmee bijna elke gewenste opstelling gemaakt kan worden!

Voorwaarden:

 • Prijzen zijn per uur, incl. 6% BTW en worden afgerond op kwartieren.
 • Minimale huurtijd van een boot is 1,5 uur.
 • De prijzen worden berekend vanaf het moment dat de boot voor u beschikbaar is gesteld (zoals aangegeven op uw bevestiging). U kunt pas instappen op het tijdstip dat vermeld staat in de bevestiging.
 • Het verzorgen van uw eigen catering (of het laten verzorgen van catering door een derde partij) is toegestaan indien u:
  - De boot afneemt voor minimaal 4 uur aaneengesloten of
  - Uitkoop catering betaalt a €8,00 per persoon

In het geval van catering door een andere partij dan Blue Boat Company wordt een borg van €250,- per boot gevraagd. Deze dient samen met het gehele offertebedrag vooraf voldaan te worden en wordt na afloop van de vaart teruggestort, mits de boot tijdig en schoon is opgeleverd.

Nacht Toeslag

Van middernacht tot 08:30 uur ’s ochtends wordt een toeslag berekend van 50% op de uurprijs. Ook voor gidsen en obers geldt tijdens deze uren een toeslag van 50% op de uurpijs. 

Opstellingen

Staande Receptie Opstelling

Een borrel wordt nog gezelliger als u kiest voor een staande receptie-opstelling. Voor een kleine meerprijs wordt de boot aangepast tot een staande receptie die uitnodigt tot netwerken, rondwandelen of misschien zelfs wel een dansje.
Lees hier meer over onze opstellingen.
 • Privé huur

  € 275,00 per uur
 • minimum huur: 1,5 uur aaneengesloten
 • Boek nu

Aanvraag Boothuur