Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Flexibel interieur

Opstellingen
 • Boot opstelling - flexibel interieur - receptieopstelling
 • Boot opstelling - flexibel interieur - standaard
 • Boot opstelling - flexibel interieur - bloktafel
 • rondvaart in Amsterdam |Blue Boat Company

Flexibele Setting

Unieke schepen

Bij een unieke ervaring hoort een unieke omgeving. Dankzij onze verplaatsbare tafels en stoelen en de maximale stahoogte van 1.95m in de boot kan bijna iedere gewenste opstelling gerealiseerd worden. Van een dansvloer tot een receptie opstelling, niks is te gek!

Staande receptie

Denkt u bij het houden van een borrel eens aan een staande receptie. De informele opstelling maakt het voor uw gasten makkelijker om met elkaar in contact te komen en rond te lopen. De tafels en stoelen worden grotendeels uit de boot gehaald en vervangen door een aantal statafels. Deze opstelling is geschikt voor groepen tot maximaal 80 personen.

Bloktafel

Deze opstelling is vooral geschikt voor diner cruises met een klein of formeel gezelschap tot maximaal 32 personen.

Standaard opstelling

Alle boten van Blue Boat Company worden in een standaard opstelling geleverd. De aankleding zit geheel bij de prijs inbegrepen, dus komt u niet voor verrassingen te staan. Bij een borrel worden de tafels sfeervol aangekleed en voorzien van nootjes, bloemetjes en/of kaarsjes. Indien u een diner cruise heeft geboekt, zullen alle tafels worden gedekt met prachtig wit linnen. Voor ieder wat wils!

Maatwerk opstellingen

Wilt u liever een andere opstelling of een combinatie van bovenstaande opstellingen? Neemt u dan gerust contact op met onze reserveringsafdeling om de mogelijkheden te bespreken, of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. U kunt ons via de mail bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via reservations@blueboat.nl of telefonisch via 020-6791370.

 • Prijs Bloktafel:

  € 130,00  per boot

  Prijs Receptie opstelling:

  € 150,00 per boot
 • Boek nu

Aanvraag boot opstelling