Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl

RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Amsterdam Light Festival - Water Colors Cruise (met gids)

Officiele Water Colors Cruise

Amsterdam Light Festival met Saté Buffet - Duur: 105 Min

Geniet van het Festival onder het genot van een hapje & drankje!

Ook tijdens deze zesde editie van het Festival nemen we u weer mee op een rondvaart over de Water Colors Route. Het thema van dit jaar is existential. "Met dit thema willen we bezoekers op een positieve manier stimuleren om na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt’’ aldus curator Lennart Booij.
Meer dan 40 kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten zullen deze editie de binnenstad van Amsterdam verlichten - waaronder een kunstwerk van de wereldberoemde Chinese kunstenaar Ai Weiwei. Deze 90 minuten durende rondvaart gaat langs al deze kunstwerken en terwijl u geniet van alles wat er te zien is, vertelt onze gids u alles over de kunstwerken,hun totstandkoming en de kunstenaars die ze gemaakt hebben.

Water Colors Cruise met een hapje & drankje

Tijdens deze Cruise op ons party schip "De Lido" nemen we je mee over de Water Colors route van het Amsterdam Light Festival. Je ziet alle kunstwerken en onze gids vertelt je hier alle achtergrond verhalen over, terwijl je geniet van een heerlijk koud drankje en hapje van het Saté snack buffet*.

Drankjes & Saté buffet

* Twee drankjes zijn inbegrepen, evenals het Saté buffet. Overige drankjes kunnen aan boord gekocht worden bij de aanwezige ober.

Staande receptie

Tijdens deze cruise op ons partyschip "De Lido" is de boot opgezet in een staande receptie met beperkte zit mogelijkheden. De boot is verder uitgerust met een open achterdek en toilet.