RONDVAARTEN IN AMSTERDAM

Kids Cruise

Op avontuur in de grachten van Amsterdam met Harold & Sjonnie!

KIDS CRUISE "Gezocht: Zoetwaterpiraten!"

Ga mee op avontuur door de grachten

Mijn naam is Sjonnie de muis. Ik ben heel stoer en niet snel bang. Mijn vriend Harold de kat daarintegen... Hij wil piraat worden, maar hij is bang voor water! Ik probeer hem te helpen over zijn angst heen te komen, maar dat kan ik niet alleen. Kom jij mij helpen?

De "Gezocht: Zoetwaterpiraten" kidscruise is een audio verhaal voor onze kleinste bezoekers. Dit interactieve verhaal met opdrachtenboekje, potloodjes en echte piratenkijker is inbegrepen bij ieder kinderkaartje. Tijdens de gewone rondvaart luisteren de kids naar hun eigen audio verhaal (beschikbaar in Nederlands & Engels) waarin onze vrienden Harold de huiskat en Sjonnie de Amsterdamse muis ze mee nemen op een avontuur door de grachten.

Ontmoet Harold & Sjonnie deze voorjaarsvakantie!
Deze vakantie zullen Harold en Sjonnie iedere ochtend aanwezig zijn op de steiger! Helaas is Harold nog steeds bang voor water, dus ze gaan niet mee de boot op. Maar ze vinden het wel heel leuk om met jullie op de foto te gaan! 
Harold is er op de volgende data en tijden:
Maandag 24 april 14:00-16:00
Dinsdag 25 april 15:00-17:00
Woensdag 26 april 15:00-17:00
Vrijdag 28 april 15:00-17:00

 

 

Vertrektijden

Dit audioverhaal is bescikbaar op alle afvaarten van de City Canal Cruise:
Zomerseizoen (maart-oktober): Dagelijks elk half uur van 10.00 tot 18.00
Winterseizoen (november-februari): Dagelijks elk uur van 10.00 tot 18.00

Afvaarten

Het "Gezocht: Zoetwaterpiraten" audio verhaal is beschikbaar in Nederlands & Engels op alle afvaarten van de City Canal Cruise (overdag) bij beide locaties.
TIP voor de allerkleinste zoetwater piraatjes: Je krijgt van ons oordopjes, maar voor kleine piraten oortjes is een koptelefoon soms prettiger, dus als je die thuis hebt, neem hem mee!

Familie Ticket

Natuurlijk is de Zoetwaterpiraten rondvaart ook beschikbaar bij het familie ticket. Je ontvangt dan voor ieder kind een eigen werkboekje.