Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl
Canal Cruises Amsterdam

Amsterdam Light Festival - Water Colors Cruise (met gids)

Amsterdam Light Festival
  • Blue Boat
  • >
  • Water Colors Cruise - Amsterdam Light Festival

Water Colors Cruise - Amsterdam Light Festival Cruise

28 november 2014 t/m 17 januari 2015
Na de succesvolle editie van afgelopen jaar is er deze winter natuurlijk wéér een Amsterdam Light Festival, met een nog mooiere "Water Colors" vaarroute. En natuurlijk kunt u bij Blue Boat weer een rondvaart langs deze route boeken! Op de Water Colors kunst route zullen weer verschillende spectaculaire lichtkunstwerken op, om en in het water staan, hangen en drijven. En met de boot vaart u daar onderdoor, langs en soms bijna doorheen, zodat deze kunstwerken tot hun volle recht komen.

Bij ons heeft u gegarandeerd plek op de de geboekte datum & tijd zonder extra kosten! 

 

Tijdens de 90 minuten durende rondvaart vertelt de live gids aan boord u wetenswaardigheden over de kunstwerken en de kunstenaars die ze gemaakt hebben, inclusief het door ons geadopteerde kunstwerk Interpid. Bij de aan boord aanwezige ober kunt u een heerlijk drankje en hapje bestellen.
Hier vindt u een filmpje van de Water Colors Cruise van afgelopen jaar.
 
Afvaarten Afvaart dagelijks om 18:00 & 20:00. In weekenden en in de kerstvakantie zijn er ook afvaarten om 19:00 & 21:00. Er zijn GEEN Water Colors Cruises op 24,25,26 & 31 December!
Drankjes aan boord Drankjes en hapjes aan boord zijn niet inbegrepen en dienen aan boord afgerekend te worden. Consumptie is niet verplicht.
Contante betalingen Houdt u er rekening mee dat wij aan boord helaas alleen contante betalingen kunnen accepteren!

Water Colors Cruise & Hard Rock Cafe Dinner arrangement

Natuurlijk hoeft u niet met een lege maag aan boord. In samenwerking met onze overburen, het Hard Rock Cafe, bieden wij een Cruise & Dinner pakket aan. Voor de vaart een heerlijke burger met een drankje (bier, fris of wijn) eten bij het Hard Rock Cafe en op tijd klaar zijn voor de cruise. Die ook nog eens voor de deur klaar ligt. En dat alles voor € 39,00 per persoon. U kunt het Hard Rock Cafe contacteren na het boeken over de gewenste tijd voor het dinner, u kunt er namelijk ook voor kiezen om na de cruise te gaan eten. Dat is pas service! Boek hier het Water Colors Cruise en Dinner arrangement

Privévaarten over de Water Colors route

Wilt u met uw groep (vanaf 20 personen) met een privé vaart over de Water Colors route varen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Al onze standaard arrangementen zijn te boeken als Water Colors Cruise. Hiervoor rekenen wij de volgende toeslagen:

Vaarten zonder eten/drinken: € 3,50 p.p.

Vaarten met eten en/of drinken: € 6,00 p.p.

Deze bedragen dragen wij af aan de organisatie van het festival, dit is eigenlijk de "toegangsprijs" voor de route. Meer informatie of een vrijblijvende optie ontvangen? Neemt u gerust contact op met ons reserveringsteam per mail reservations@blueboat.nl of telefoon 020-6791370.

  • € 19,50 p.p.


  • Inclusief:

  • 90 minuten vaartijd
  • Toegang tot de Water Colors Route
  • Gids (NL & EN) en bediening (consumpties niet inbegrepen)

 

RECOMMENDED ON
Blue Boat Tours

 

 

Contact Us

Stadhouderskade 30 1071 ZD Amsterdam Tel:020 679 1370 Fax:020 675 4362 Email:info@blueboat.nl Web:http://www.blueboat.nl
© Copyright 2014 - Blue Boat Company