Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl
Canal Cruises Amsterdam

Kids Cruise

Op avontuur in de grachten van Amsterdam met Harold & Sjonnie!

Gezocht: Zoetwaterpiraten!

Ga mee op avontuur door de grachten

Mijn naam is Sjonnie de muis. Ik ben heel stoer en niet snel bang. Mijn vriend Harold de kat daarintegen... Hij wil piraat worden, maar hij is bang voor water! Ik probeer hem te helpen over zijn angst heen te komen, maar dat kan ik niet alleen. Kan jij mij helpen?
Terwijl je ouders hun eigen verhaal luisteren, ga jij op je eigen avontuur door de grachten! Zoek de dieren op de grachtenpanden met je piratenkijker, teken een geluksteken en een stoere tattoo voor Harold, ontwerp het perfect schip-huis en... word een echte Zoetwaterpiraat! 

 

Beperkingen ochtendafvaarten

In 2016 wordt de fundering van de Leidsebrug vernieuwd. Als gevolg hiervan moeten wij op de afvaarten van 10:00 & 10:30 een aangepaste route varen waardoor het Zoetwaterpiraten verhaal niet goed te volgen is. Wij raden u daarom aan om de afvaart van 11:00 of later te nemen zolang dit duurt.
Van 28 oktober t/m 2 november is de brug geheel afgesloten. tijdens deze periode varen we een aangepaste, 90 minuten durende route, waarop het Zoetwaterpiraten audioverhaal helaas niet beschikbaar is. Onze excuses voor dit ongemak!

Afvaarten

Het "Gezocht: Zoetwaterpiraten" audio verhaal is beschikbaar in Nederlands & Engels op alle afvaarten van de City Canal Cruise (overdag) bij beide locaties.
TIP voor de allerkleinste zoetwater piraatjes: Je krijgt van ons oordopjes, maar voor kleine kinderen is een koptelefoon soms prettiger, dus als je die thuis hebt, neem hem mee!

Familie Ticket

Natuurlijk is de Zoetwaterpiraten rondvaart ook beschikbaar bij het familie ticket. Je ontvangt dan voor ieder kind een eigen werkboekje.

 

 • Online prijs € 7,50 p.p.

  5 t/m 12 jaar, incl. kinder audio verhaal & piraten pakketje
  Kassa prijs: € 8,50
  Kinderen t/m 4 gratis (op schoot)
 • Inclusief:

 • 75 minuten City Canal Cruise (overdag)
 • Audio verhaal in EN & NL
 • Zoetwaterpiraten werkboekje met kleurtjes
 • Zoetwaterpiraten verrekijker
 • Boek nu