Tel: 020 679 1370 Email: info@blueboat.nl
Canal Cruises Amsterdam

City Canal Cruise

Rondvaart overdag

City Canal Cruise - Duur: 75 Min

Het wereld erfgoed Amsterdam heeft voor ons geen geheimen, en wij willen de schoonheid van de stad graag met u delen. De City Canal Cruise, een 75 minuten durende rondvaart langs alle highlights van de stad leent zich daar natuurlijk bij uitstek voor!

Wij varen 365 dagen per jaar, zomers met open dak of lekker in het zonnetje op het achterdek en 's winters met centrale verwarming, dus altijd behaaglijk. Bovendien hebben wij als enige rederij van Amsterdam rolstoeltoegankelijke boten!

Uniek verhaal
Bij Blue Boat Company wordt u op uw ontdekkingsreis door "Mokum" begeleid door Ron & Nel. Ron & Nel zijn twee ras Amsterdammers die graag alle geheimen van hun stad met u delen. Op deze audiotour vol humor, muziek & geluidseffecten nemen zij u mee door het Mokum van toen en nu, en valt er zelfs voor de Amsterdammers onder u nog iets nieuws te ontdekken!
Taalgarantie in 15 talen!
Via ons Persoonlijk Audio Systeem kunt u aan boord het audio verhaal in de door u gewenste taal beluisteren. Zo kan iedereen aan boord zlef kiezen naar welke taal hij of zij wil luisteren. Wij bieden dus een rondvaart met een taalgarantie!* Bijkomend voordeel is dat u niet hoeft te fluisteren om andere passagiers niet te storen, niet naar andere talen hoeft te luisteren en dat wij ook meer tijd hebben om u meer te vertellen!
Het commentaar is via ons Personal Audio Systeem beschikbaar in 15 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Russisch, Chinees, Japans, Tsjechisch, Thais, Indonesisch, Koreaans, Zweeds & Portugees. Via de gratis Guide App (beschikbaar voor Apple & Android) zijn ook Kroatisch, Pools en Fins beschikbaar.
* Binnen de beschikbare talen
Thema verhalen
Naast de 15 verschillende talen bieden we ook twee themamatische verhalen aan:
De "Gezocht: Zoetwaterpiraten" kidscruise
(beschikbaar in Nederlands & Engels via het Personal Audio System en via de Guide App)
De "Rijks Rondvaart" museumrondvaart.
(beschikbaar in Nederlands & Engels via het Personal Audio System en via de Guide App ook in Duits)
Meteen bijboeken: Lunch pakket
Voor groepen vanaf 10 personen biedt Blue Boat de mogelijkheid om een lunchbox bij te bestellen. Deze staan dan aan boord voor u klaar. Zo kunt u tijdens uw rondvaart genieten van een heerlijke lunch en bepaart u tijd én geld. Meer informatie vindt u op onze Lunchbox pagina.
Family Ticket
Een rondvaart maken met het hele gezin duur? Dat valt met hett Family Ticket reuze mee! Twee (groot-)ouders en maximaal 4 kinderen tot 12 jaar betalen samen slechts € 42,50. En online zelfs slechts € 40,00!  
Vertrektijden:
Zomerseizoen (maart-oktober): Dagelijks elk half uur van 10.00 tot 18.00
Winterseizoen (november-februari): Dagelijks elk uur van 10.00 tot 18.00
Afvaartlocatie: Stadhouderskade 30 (1071 ZD), tegenover Hard Rock Café

Beluister een geluidsfragment van Ron & Nel:

 

 • Online Prijs: € 14,00 p.p.

  Kassa prijs: € 16,00 p.p.
 • Kinderen: € 7,50 p.p.

  5 t/m 12 jaar, incl kinder audio verhaal & werkboekje
  Kassa prijs: € 8,50 p.p.

  Baby's (t/m 4 jaar, op schoot): gratis
 • Groepsprijs: € 13,50 p.p

  10 personen of meer
 • Family Ticket: € 40,00 

  Kassa prijs: € 42,50 p.p.
 • Rijksmuseum Rondvaart:
  € 33,50 p.p.

  Incl. fast-lane toegang tot het museum
 • Inclusief:

 • 75 minuten vaartijd
 • Persoonlijk Audio Systeem
 • 15 Talen

 

 

Contact Us

Stadhouderskade 30 1071 ZD Amsterdam Tel:020 679 1370 Fax:020 675 4362 Email:info@blueboat.nlé Web:http://www.blueboat.nl
© Copyright 2015 - Blue Boat Company